Ο Γιώργος Νταλάρας είναι το πρόσωπο των ημερών μετά τα όσα είπε για τους νέους καλλιτέχνες και τις διαφημίσεις για μπέργκερ και λουκάνικα που κάνουν. Μάλιστα ο αγαπημένος και με μεγάλη ιστορία τραγουδιστής, είπε και ονόματα καλλιτεχνών ενώ σε δεύτερο χρόνο μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από ραδιοφωνικό σταθμό, προκαλώντας εκ νέου αντιδράσεις.

Η Ρούλα Κορομηλά πήρε θέση για το γεγονός αυτό, όπως και πολλά ακόμα δημόσια πρόσωπα και προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. Η γνωστή παρουσιάστρια του MEGA, είπε πως θα έπρεπε να υπάρχει σεβασμός στις απόψεις ενός ανθρώπου που με την μουσική του έχει γράψει ιστορία, ακόμη κι αν υπάρχει διαφωνία.

«Ελάτε παιδιά ψυχραιμία. Σε λίγο θα μας πείτε: “Σιγά καλέ ποιος είναι ο Νταλάρας; Σιγά τον τραγουδιστή”. Ικανούς σας έχω… Να μάθουμε να ακούμε μας αρέσει η όχι και να σεβόμαστε καλά μου παιδιά τις απόψεις όλων κ ειδικότερα όσων έγραψαν και γράφουν ιστορία… Την αγάπη μου» έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Έπειτα όπως ήταν φυσικό,υπήρξαν πολλά σχόλια με κάποιους να διαφωνούν αλλά και με πολλούς να συμφωνούν μαζί της!

 

Γιώργος Νταλάρας: Δείτε την ανάρτηση

 

Όλες οι ειδήσεις

Το ναυάγιο: Τέλος από το MEGA

MotoGP Riders 2024 : Οι γίγαντες ξυπνούν από τον ύπνο τους!

Σασμός: Αυτό θα είναι το τέλος του Βασίλη Μπισμπίκη