Μεγάλο ατόπημε διέπραξε η παρουσιάστρια του ALPHA, Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία επέλεξε να φωτογραφηθεί πατώντας ένα σκύλο με τα τακούνια της!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγραψε στη λεζάντα: «Ο αρκουδάκος μας επέλεξε να αράξει κοντά μου σήμερα! Καλημέρα».

Όπως ήταν φυσικό και μάλλον εκείνη δε σκέφτηκε, ακολούθησε πλήθος αρνητικών σχολίων από τους followers της παρουσιάστριας με αφορμή το γεγονός ότι πατάει το σκυλί…

«Ο σκύλος δεν είναι σκαμπό. Θα μπορούσες να ακουμπήσεις τα πόδια σου στο σίδερο του σκαμπό που κάθεσαι και ο σκυλάκος να ήταν εκεί. Μα ήμαρτον. Εσύ δεν το βλέπεις λάθος; Που σχολιάζεις ότι παντού ψάχνουμε κάτι κακό; Αν δε σου αρέσει η κριτική, τότε λάθος το ανέβασμα τέτοιας φωτο», έγραψε ένας χρήστης ενώ ένας άλλος αναρωτήθηκε «γιατί ακριβώς τον πατά;».

Η παρουσιάστρια απάντησε πως λατρεύουν τον σκύλο και είναι η μασκότ της εκπομπής, όμως η απάντησή της δεν ήταν αρκετή, για να σταματήσουν τα σχόλια.

Ο συνεργάτης της στο «Happy Day», Δημήτρης Παπανώτας παρενέβη γράφοντας σε σχόλιο: «Η Σταματίνα λατρεύει τον Αρκούδο μας αλλά κι εκείνος την υπεραγαπάει. Γιαυτό άραξε μπροστά της. Κι όπως βλέπετε, όσοι ξέρετε από σκυλιά, ο Αρκούδος χαμογελάει…».

Ωστόσο, ακόμα και αν οι προθέσεις ήταν καλές, η εικόνα λέει άλλα! Δεν μπορεί να χρησιμοποιείς το σκυλί σαν το χαλί της εξώπορτάς σου! Τη στιγμή που όλοι προσπαθούμε να αλλάξουμε κάτι γύρω από τις απάνθρωπες συμπεριφορές στα ζώα, η παρουσιάστρια έκανε ένα σοβαρό ατόπημα.

Όσο και όποιος κι αν βγει να την υπερασπιστεί, το θέμα δεν είναι να ζητήσει συγνώμη αλλά να αντιληφθεί ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές ενδέχεται να επαναληφθούν από χρήστες των social media. Άραγε πώς θα φαινόταν στην Σταματίνα Τσιμτσιλή αν κάποιος από εμάς πάταγε το σκύλο της;