Ήταν 20 Δεκεμβρίου του 2018, οι εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ ανακοίνωναν μέσα από τα social media τους μια συμφωνία που κανένας τότε δεν ήξερε ότι θα εξελιχθεί σε ένα φαινόμενο. Ο Σπύρος Πετρουλάκης υπέγραψε εκείνη τη μέρα το συμβόλαιο με τον εκδοτικό οίκο για το δέκατό του βιβλίο.

Λίγους μήνες μετά, ο Σασμος βρισκόταν στα βιβλιοπωλεία χαρίζοντας τις πρώτες θέσεις στον Σπύρο Πετρουλάκη αλλά και μια πορεία που παρόμοια της είχε χρόνια να δει βιβλίο στη χώρα μας. 3 χρόνια μετά και το βιβλίο μέσα από τη σειρά έχει σχεδόν ξαναγεννηθεί.

Σπύρος Πετρουλάκης: Μετά το Σασμό και το Ναυάγιο αυτό το βιβλίο θέλει να γίνει σειρά

Μετά την επιτυχία που διέγραψε ο Σασμός στο κανάλι του ALPHA αλλά και το Ναυάγιο στο αντίστοιχο του Mega, ο γνωστός συγγραφέας φαίνεται πως έχει βρει ένα νέο βιβλίο που θέλει να γίνει σειρά.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σπύρος Πετρουλάκης σε συνέντευξη του στο MyTV, για το αν υπάρχει κάποιο βιβλίο που θα ήθελε να γίνει σειρά, ο συγγραφέας ήταν αποκαλυπτικός.

Ειδικότερα, τόνισε πως όλα τα βιβλία του τα αγαπάει και δεν μπορεί να ξεχωρίσει κάποιο, παρόλα αυτά, ξεχωρίζει το Κατά Ιωάννη το οποίο θα μπορούσε να γίνει μια φανταστική ταινία ή ένα μίνι σίριαλ 10 επεισοδίων.

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Τέλος ο Φίλιππος από τη Μάνη

Η παραλία: Η μεγάλη αμαρτία του παπά Νικόλα

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Φιλιώ τυλίγει τον Γρηγόρη μέχρι τέλους