Μπορεί το My style rocks να έκανε την πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ του μόλις τον Ιανουάριο όμως οι φήμες ότι ίσως υπάρξει πρόωρο τέλος έχουν ήδη αρχίσει. Ο λόγος δεν είναι τα νούμερα που σημειώνει η εκπομπή μόδας στην τηλεθέαση αλλά οι εκλογές που αναμένεται να κυριαρχήσουν στο πρόγραμμα των καναλιών από εδώ και πέρα.

Η κήρυξη των εκλογών αναμένεται να γίνει σύντομα σηματοδοτώντας και επίσημα την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Ωστόσο οι προεκλογικές συγκεντρώσεις και οι συνεντεύξεις τύπου είναι πιθανό να συμπίπτουν με το πρόγραμμα του ριάλιτι μόδας και έτσι από το κανάλι του ΣΚΑΪ έπρεπε να αναλογιστούν όλα τα σενάρια για τη συνέχειά του.

Παρά τις φήμες όμως για πρόωρο τέλος η απόφαση είναι το My style rocks να συνεχίσει κανονικά την παρουσία του στην απογευματινή ζώνη όπως έχει συμφωνηθεί. Στην περίπτωση που θα υπάρχει κάτι έκτακτο για τις εκλογές την ώρα μετάδοσής του τότε όποτε αυτό χρειαστεί το ριάλιτι θα «χάνει» ένα επεισόδιο και θα μεταδίδεται κανονικά την επόμενη ημέρα.

Εξάλλου φέτος το gala της εκπομπής δεν είναι προγραμματισμένο για συγκεκριμένη ημέρα αλλά μεταδίδεται κυλιόμενα κάτι που αυτόματα σημαίνει ότι δε θα χαλάσει η ροή των επεισοδίων με την αναβολή ενός από αυτά.

Δείτε τα χτεσινά outfits της ημέρας του My Style rocks στο ΣΚΑΪ:

Όλες οι ειδήσεις 

Μουσικό Κουτί: Ολική ανατροπή – Έτσι θα συνεχιστεί στην ΕΡΤ

ΣΚΑΪ: «Εμφύλιος» για Σκορδά – Αταίριαστους – Χαμός για τα νούμερα

Dragons’ Den «τρέλα» στο Twitter: «Με 5€ που έφτασε η λαγάνα λέω να ζητήσω χρηματοδότηση από τους Dragons’ Den!»