Τι κι αν ο ίδιος ο Νίκος Πορτοκάλογλου ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής της ΕΡΤ «Μουσικό Κουτί» τελικά η κρατική τηλεόραση έκανε την ολική ανατροπή με τη νέα συμφωνία να λέει ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί και του χρόνου.

Τα τελευταία τρία χρόνια στο Μουσικό Κουτί βλέπουμε εβδομαδιαία επεισόδια με γνωστούς καλλιτέχνες να ερμηνεύουν μεγάλες επιτυχίες του σε διασκευή. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα όμως έγινε πολύ κουραστικό και κοπιαστικό για όλη την ομάδα της εκπομπής καθώς οι απαιτήσεις ήταν σταθερά υψηλές. Έτσι είδαμε τον Νίκο Πορτοκάλογλου να κάνει ανάρτηση στην οποία ανακοίνωνε το τέλος της με το πέρας της φετινής σεζόν.

Η διοίκηση της ΕΡΤ όμως, η οποία κατηγορήθηκε ότι ευθύνεται για το τέλος της εκπομπής, είχε άλλα σχέδια. Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, η μουσική εκπομπή θα συνεχιστεί και του χρόνου αλλά με άλλο φορμάτ.

Συγκεκριμένα Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη θα παραμείνουν στην παρουσίαση όμως αντί για εβδομαδιαίο πρόγραμμα και 36 επεισόδια τη χρονιά θα έχουμε συνολικά 10 μόλις επεισόδια όλο το χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι εκπομπή θα έχει τη μορφή ενός special προγράμματος ολοκληρώνοντας τον κύκλο της όχι τον φετινό Ιούνιο αλλά τον Ιούνιο του 2024!

Όλες οι ειδήσεις 

Oscars 2023: Σε αυτό το κανάλι θα προβληθούν στην Ελλάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σε αυτό το κανάλι επιστρέφει

Dragons’ Den «τρέλα» στο Twitter: «Με 5€ που έφτασε η λαγάνα λέω να ζητήσω χρηματοδότηση από τους Dragons’ Den!»