Ο ΣΚΑΪ το φυσάει και δεν θα… κρυώνει με μία ακόμα αποχώρηση σπουδαίου δημοσιογράφου από το κανάλι. Πρόκειται για τον Νίκο Υποφάντη του οποίου το όνομα ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με το κανάλι του Φαλήρου.

Ωστόσο, αν και ο ίδιος είχε ζητήσει την αναβάθμισή του μέσα στο κανάλι, κάτι τέτοιο δεν συνέβη με αποτέλεσμα ο ίδιος να αποφασίζει να αποχωρήσει και να πάει στο Action 24.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος φέρεται να έχει υπογράψει με το κανάλι προκειμένου να παρουσιάσει πρωινή τρίωρη εκπομπή που θα προβάλλεται από τις 10 έως τις 13:00.

Ο κ. Υποφάντης φαίνεται ότι τα βρήκε με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς του καναλιού, τους κ.κ. Μπάκο, Εξάρχου και Καϋμενάκη έτσι η συμφωνία έκλεισε αφού εκείνοι συμφώνησαν σε καλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του.

Ακούγεται μάλιστα ότι ο ίδιος φεύγει ιδιαίτερα απογοητευμένος από το κανάλι που στήριξε με την παρουσία του τόσα χρόνια.

 ΣΚΑΪ: Το βίντεο είναι απόσπασμα από προηγούμενη εκπομπή

Ο Νίκος Μουτσινάς παραμένει το δυνατό χαρτί του ΣΚΑΪ

Ο Νίκος Μουτσινάς παραμένει το δυνατό χαρτί του ΣΚΑΪ. Ας ξεκαθαρίσουμε μια καλή το τοπίο σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ. Τι σκοπό έχουν στο κανάλι του Φαλήρου.

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι και παραμένει ένας δυνατό asset για τον ΣΚΑΪ κι αυτό δεν αμφισβητείται. Από πουθενά και κανέναν. Από πέρυσι τα δημοσιεύματα για το μέλλον του και το «καλό μεσημεράκι» έδιναν και έπαιρναν, αλλά η αλήθεια η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Χαμός στο Twitter με τον Παπακαλιάτη – Τι γράφουν οι χρήστες

Στόπερ 4 εκατ. ευρώ «φέρνει» ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό!

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Άγγελος και Βέλη με νευρικό κλονισμό-Η Καίτη σε άλλη αγκαλιά;