Την Κυριακή 3 Μαρτίου θα ρίξει τίτλους τέλους η εκπομπή «The Break» από τον ΣΚΑΪ όπως έκανε γνωστό η εκπομπή Πάμε Δανάη και ο Αλέξης Μίχας.

Όπως είπε στη Δανάη Μπάρκα, διανύουμε το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής περιόδου οπότε και αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη εκπομπή.

Πάντως, την είδηση γνωστοποίησε η Βάσω Λασκαράκη, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time» το πρωί της Παρασκευής (16/2). Η ηθοποιός αποκάλυψε πως εξ’ αρχής είχαν συμφωνήσει ένα προκαθορισμένο αριθμό επεισοδίων.

«Από το 2009 μου γίνονται συνεχώς τηλεοπτικές προτάσεις. Το 2014 δέχτηκα πρόταση να παρουσιάσω το πρωινό στο MEGA και λίγο καιρό μετά με τον Alpha. Αυτό φέτος ήταν κάτι πολύ διαφορετικό, πολύ κοντά σ’ εμένα και δέχτηκαν όλους τους φόβους που είχα πάνω σε αυτό. Είπαμε με την παραγωγή να το πάμε δοκιμαστικά» είπε αρχικά.

 

«Ολα αυτά τα χρόνια με έχουν τιμήσει με πάρα πολλές προτάσεις και τους ευχαριστώ. Στο “The Break” τώρα ολοκληρώνεται ο κύκλος των εκπομπών που είχαμε συμφωνήσει. Είχαμε κλείσει ένα μικρό κύκλο εκπομπών γιατί εγώ ήμουν φοβισμένη, παράλληλα συζητούσα και για ένα σήριαλ, το οποίο δεν θα γίνει και τώρα που φτάνω σιγά – σιγά στον απολογισμό λέω “κοίταξε να δεις, δεν ήταν τόσο τρομακτικό”. Μου άρεσαν πολύ οι κουβέντες με τους ανθρώπους, γνώρισα ανθρώπους τους οποίους δεν ήξερα. Έμαθα πέντε πράγματα, είχε ενδιαφέρον».

Δύο λοιπόν επεισόδια απομένουν μέχρι το τέλος της εκπομπής. Μάλιστα, ήταν να προβληθούν αυτή την εβδομάδα αλλά λόγω της αλλαγής προγράμματος την περασμένη εβδομάδα, τελικά θα κλείσουν την Κυριακή 3 Μαρτίου.

 

ΣΚΑΪ: Τέλος η Βάσω Λασκαράκη