Κάτι ήξεραν στο ΣΚΑΪ που επέλεξαν την Αθηνά Οικονομάκου για την κριτική επιτροπή του «Masked singer». Η ηθοποιός έχει κεντρίσει με την παρουσία της τη διεύθυνση ψυχαγωγικού προγράμματος του καναλιού του Φαλήρου και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήδη συζητιέται το ενδεχόμενο να της αναθέσουν από του χρόνου μια εκπομπή που θα απευθύνεται κυρίως στο γυναικείο κοινό.

Βέβαια, η Αθηνά έχει δεχτεί τα τελευταία χρόνια αρκετές προτάσεις και από αρκετά κανάλια για να παρουσιάσει κάτι δικό της. Αυτήν τη φορά, όμως, φαίνεται πως οι συνθήκες είναι κατάλληλες και πως και η ίδια είναι έτοιμη να πει το «ναι».

Πρόκειται για μια καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή που θα προβάλλεται το Σαββατοκύριακο και πιθανότατα θα αντικαταστήσει το «Όλα γκουντ» του ζεύγους Ναταλί Κάκκαβα-Γρηγόρη Γκουντάρα, το οποίο δεν έφερε τα αναμενόμενα από πλευράς τηλεθέασης. Όλα δείχνουν, δηλαδή, πως η ηθοποιός θα αφήσει για λίγο στην άκρη την υποκριτική, ενώ το κανάλι θα μετρήσει από αρκετά νωρίς μία εσωτερική μεταγραφή για τη νέα σεζόν.

Η εκπομπή θα έχει καθαρά ψυχαγωγικά και το ερώτημα είναι αν προορίζεται για τις καθημερινές ή τα Σαββατοκύριακα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ηθοποιός αφήνει για λίγο στην άκρη την υποκριτική και αναλαμβάνει άλλους ρόλους, με τον ΣΚΑΪ να μετράει μια εσωτερική μεταγραφή για τη νέα σεζόν.

Η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί πριν καιρό ότι την πρόταση για να πάει στην εκπομπή την έκανε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Όλα ξεκίνησαν από τον Νίκο Μουτσινά. Όταν είχα πάει καλεσμένη στην εκπομπή του μου είπε στον αέρα πως κάτι έχει στο μυαλό του για μένα και πως θα φύγω από το στούντιο με συμβόλαιο. Μόλις ολοκληρώθηκε η εκπομπή μου ανέφερε το συγκεκριμένο project που ετοίμαζε το κανάλι και πώς θέλει να με προτείνει καθώς είχε κάνει και ο ίδιος συζήτηση, μάλλον θα έκλεινε και η Ελισάβετ Κωνσταντίνδου, και πώς πίστευε πως είμαστε ιδανική ομάδα. Με ρώτησε κάπως φοβισμένα πώς μου φαίνεται η ιδέα γιατί πίστευε πως λόγω των οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων πάλι θα ήμουν αρνητική. Όταν του απάντησα πως μου αρέσει πολύ η ιδέα εκείνος δεν το πίστευε, αφού με ρωτούσε «να σε προτείνω;», «να το πω στην παραγωγή;»; Έτσι με πήραν τηλέφωνο και συζητήσαμε εκτενέστερα.»