Η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο “Τύπος TV” που κυκλοφορεί με τον “Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής”.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο λόγο που δέχτηκε να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ  «Masked Singer», αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης.

Ξέρω ότι κάθε χρόνο δέχεσαι προτάσεις για σόου. Γιατί αποφάσισες φέτος να πεις το ναι στο Masked Singer;

Μου ταίριαξε πολύ. Το κανάλι και η παραγωγή μού ενέπνευσαν ασφάλεια. Οι συνεργάτες επίσης έπαιξαν σπουδαίο ρόλο. Ο Νίκος Μουτσινάς με προσέγγισε αρχικά και μου είπε ότι με σκεφτόταν, καθώς στόχος ήταν να δημιουργηθεί μια ομάδα με χημεία. Είναι βασικό συστατικό του εν λόγω σόου.

Τρίτος σημαντικός παράγοντας στο να πω το ναι ήταν ότι μου άρεσε πολύ το κόνσεπτ. Είναι πρωτότυπο, πολύ διαφορετικό από οτιδήποτε έχει βγει τα τελευταία χρόνια στη μικρή οθόνη και ο ρόλος μου δεν έχει να κάνει με κριτική.

Αφορά περισσότερο σε έναν απολαυστικό τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τους διαγωνιζόμενους για να ανακαλύψουμε ως ντετέκτιβ ποιος επώνυμος κρύβεται πίσω από τη μάσκα. Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για μένα. Περνάω υπέροχα. Νιώθω ότι είμαι στον καναπέ του σπιτιού μου και σχολιάζω χωρίς να υπάρχει η αίσθηση ότι μιλάμε μπροστά σε κάμερες.

Μπαίνεις στη διαδικασία να κοιτάζεις τα νούμερα τηλεθέασης, καθώς για σένα είναι νέο εγχείρημα;

Την τηλεθέαση την παρακολουθώ πάντα, όχι μόνο τώρα με το σόου. Είναι κομμάτι της δουλειάς μας.

Η ηθοποιός και ντετέκτιβ του «The Masked Singer» θα γιορτάσει το Πάσχα στην γενέτειρά της στο Γύθειο όπου βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, τα παιδιά και την κουμπάρα τους.