Έντονο παρασκήνιο, ραγδαίες εξελίξεις και ντόμινο αλλαγών στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ το σαββατοκύριακο, με την εκπομπή «Γεια σου» που παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Real News», η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε άμεσες αλλαγές στο πρόγραμμα ενόψει 2023, λόγω των χαμηλών τηλεθεάσεων. Ένα από τα προγράμματα που αναμένεται να «την πληρώσει», είναι η εκπομπή της Μπακοδήμου που φέρεται να εντάχθηκε στο πλάνο άμεσης και οριστικής διακοπής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι πριν λίγες ημέρες οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ, αποφάσισαν να «τραβήξουν τα καλώδια» και να κόψουν την εκπομπή «Γεια σου» από τη μεσημεριανή ζώνη του σαββατοκύριακου, απόφαση η οποία στη συνέχεια όμως επανεξετάστηκε.

Μάλιστα το ρεπορτάζ στη συνέχεια θέλει τη Μαρία Μπακοδήμου να ενημερώνεται σχετικά από υψηλά ιστάμενο στέλεχος του σταθμού ότι η εκπομπή της με την τωρινή μορφή και στη συγκεκριμένη ζώνη θα ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου κιόλας.

Από την πλευρά της η παρουσιάστρια φέρεται να αντέδρασε, στέλνοντας ηλεκτρονική επιστολή διαμαρτυρίας στο κανάλι με την οποία επικαλέστηκε συγκεκριμένους όρους του συμβολαίου της. Εν συνεχεία, το κανάλι για να αποφύγει να χρεωθεί μια αποτυχία και μία ακόμη μια επεισοδιακή αποχώρηση, κάλεσε τη Μπακοδήμου σε νέο ραντεβού (την περασμένη Πέμπτη συγκεκριμένα) στο οποίο της προτάθηκε να παραμείνει στο πρόγραμμα του σαββατοκύριακου αλλά να μετακινηθεί από το slot 15:00 με 17:45 στη ζώνη 12:00 με 14;00 διατηρώντας τον ίδιο τίτλο εκπομπής, αλλά με σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα και θεματολογία.

Να σημειωθεί οτι το καλοκαίρι το διετές συμβόλαιο της έμπειρης παρουσιάστριας τροποποιήθηκε, όταν μετά την έλευση της Φαίης Σκορδά της ζητήθηκε αντί για το καθημερινό πρόγραμμα να μετακινηθεί το ΣΚ.

Πλέον αναμένεται η απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου στη νέα αλλαγή ώρας και θεματολογίας και να φανεί αν θα υπάρξει οριστική ρήξη με τον ΣΚΑΪ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οποία κι αν είναι θα προκαλέσει ντόμινο αλλαγών σε άλλα προγράμματα του σταθμού.

Όλες οι ειδήσεις

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Γι’ αυτό δεν βγαίνουν άλλες υποθέσεις κακοποίησης

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η Νάσια εκδικείται τον Νικόλα

Ελληνοτουρκικά: Γιατί υπάρχει έντονη ανησυχία για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο από την Τουρκία (vid)