Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στην παράσταση «Photograph 51» μαζί με τη σύζυγό του Λένα Δροσάκη. Ο ηθοποιός δε κρύβει τη χαρά του για το γεγονός αυτό καθώς οι δυο τους συνεργάζονται για πρώτη φορά μαζί και είναι κάτι που πάντα ήθελαν να κάνουν.

Ωστόσο τόσο ο ίδιο όσο και η Λένα Δροσάκη πρωταγωνιστούν και σε ένα μεγάλο, χρόνιο «σίριαλ» που παρακολουθούμε στις δικαστικές αίθουσας τα τελευταία χρόνια. Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και όλες οι κατηγορίες παρενόχλησης που έχουν βγει στο φως για τον επιτυχημένο ηθοποιό έχουν σοκαρίσει και μονοπωλούν το ενδιαφέρον της κοινωνίας.

Με τη Λένα Δροσάκη να είναι μία από τις γυναίκες που κατηγορούν τον Φιλιππίδη, τόσο η ίδια όσο και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης παρευρίσκονται στη δίκη. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» με αφορμή τη δίκη για τις υποθέσεις κακοποίησης και το κλίμα που επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο μετά από τις συνεχόμενες αποκαλύψεις για γνωστά πρόσωπα του χώρου.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται μεταξύ των συναδέλφων του και ότι υπάρχουν διάφορες γνώμες. Κάποιοι φέρουν τις ίδιες απόψεις ενώ άλλοι έχουν άλλες σκέψεις. Ο ίδιος το θεωρεί φυσιολογικό.

«Όμως δε γίνεται να κάνουμε πίσω. Παίρνουμε δύναμη όλοι μεταξύ μας, όσοι σχετιστήκαμε με αυτή την υπόθεση», δηλώνει με έμφαση. «Ο ένας έδινε κουράγιο στον άλλο. Όταν έχει και ανθρώπους δίπλα σου όπως η Κάτια Δανδουλάκη δε γίνεται να κάνεις πίσω.», συμπλήρωσε.

Τέλος όμως άφησε τις αιχμές του για το γεγονός ότι υπάρχουν και άλλες ιστορίες κακοποίησης που δεν έχουν βγει στο φως. «Άπειρες τέτοιες ιστορίες. Και βέβαια υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι που ξέρουν και δε μιλάνε. Γιατί ο κόσμος φοβάται. Το έχω πει και κατιδίαν σε αυτούς τους ανθρώπους. Μιλήστε γιατί μόνο έτσι θα λυτρωθείτε.»

Όλες οι ειδήσεις

Αντιγόνη Κουλουκάκου – Η γη της ελιάς: Δήλωση που θα προκαλέσει εντύπωση!

Maestro: Αυτό είναι το μέλλον της Χάρις Αλεξίου στη δεύτερη σεζόν της σειράς – Τόσα επεισόδια θα γίνουν

Έκτακτο βοήθημα: Τα κριτήρια και οι δικαιούχοι – Η ημερομηνία χορήγησης του