Παγιώνεται σταδιακά ο σχεδιασμός του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν με διχοτόμηση τος πρωrvής ζώνης και ξεχωριστές εκπομπές για τον Δημήτρη Οικονόμου από τις 5:00 έως τις 9:00 και τη Μαρία Αναστασοπούλου από τις 9:00 έως τις 12:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δ. Οικονόμου συνεχίζει οριστικά και του χρόνου στον ΣΚΑΪ καθώς ενεργοποιήθηκε το «+1» στο συμβόλαιό του, ενώ ήδη αναζητείται και το πρόσωπο που θα αποτε-λέσει τον/την νέο/α του παρτενέρ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν καραμπόλες στο κανάλι του Φαλήρου και το νέο πρόσωπο να επιλεχθεί αηό το υπάρχον δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού με μετακίνηση απο άλλο πόστο.

Οσο για την Μαρία Αναστασοπούλου, συνεχίζεται η Διαπραγμάτευση με το κανάλι για συμφωνία με νέους όρους. καθώς θα αναλάβει ως κεντρικό πρόσωπο τη ζώνη 9:00 με 12:00. Στο πλευρό της θα ενταχθούν και πρόσωπα με… ψυχαγωγικό πρόσημο, ενώ δεν αποκλείονται και συνεργασίες- έκπληξη.

Όσο για την Ιωάννα Μαλέσκου, μάλλον βλέπει την πόρτα της εξόδου, τουλάχιστον, από την πρωινή ζώνη, αφού η ώρα της θα πάει στους «Αταίριαστους» Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο. Το δημοσιογραφικό δίδυμο είδε τα τελευταία χρόνια είδαν τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής τους να εκτοξεύονται. Και όλα αυτά υπό την σκιά της κρούσης του MEGA στη Μαρία Αναστασοπούλου ώστε να ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού με ισχυρό ρόλο στο πλευρό του Ιορδάνη Χασαπόπουλο στην «Κοινωνία ώρα MEGA» σενάριο που από άλλες πλευρές -πιθανότητα μετά την άρνηση της- αποδόθηκε σε επιστημονική τηλεοπτική φαντασία.