Αλλαγές δρομολογούνται στον ΣΚΑΪ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη που μίλησε στο Star και συγκεκριμένα στην εκπομπή Breakfast@star.

Το κανάλι μοιάζει έτοιμο να κάνει (πάλι) στροφή στην ενημέρωση και όπως είναι φυσικό θα υπάρξουν και απώλειες αφού στη φετινή τηλεοπτική σεζόν είδαμε ότι στο σταθμό έχουν εκπομπές «βαριά» ονόματα όπως η Φαίη Σκορδά, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Μαρία Μπακοδήμου αλλά και ο Μάρκος Σεφερλής.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, η μόνη σίγουρη που δεν θα είναι στο σταθμό την επόμενη χρονιά είναι η Μαρία Μπακοδήμου. Η εκπομπή της δε θα συνεχιστεί και η απόφαση είναι κοινή αλλά δεν έχει κάνει ακόμα συζητήσεις με το ίδιο το κανάλι.

Από τη στιγμή που το κανάλι θα επαναφέρει το Voice αλλά και το Survivor, θα υπάρξουν εσωτερικές μετακινήσεις όπως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Νάνσυ Παραδεισάνου.

Σε ό,τι αφορά τη Φαίη Σκορδά, το κανάλι δεν θα πρέπει να τη χάσει αφού θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα ενώ είναι πιθανό ενδεχόμενο να της δώσουν ακόμα ένα project.

Επιπλέον η παρουσιάστρια είναι νούμερο ένα στα ποσοστά τηλεθέασης για το κανάλι οπότε και ίσως… δικαιούται να αναλάβει το Voice και να μείνει εκτός ο Γιώργος Λιανός που όμως ίσως τον δούμε σε παρουσίαση παιχνιδιού και μάλιστα στον ALPHA αφού τον θέλει για την παρουσίαση του Deal ενώ αν παραμείνει στο κανάλι, θα έχει και πάλι το Survivor!

Μένει να δούμε τι έρχεται!

 

ΣΚΑΪ: Δείτε το ρεπορτάζ