Πανικό αναμένεται να προκαλέσουν τα επόμενα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και αποτελεί τον βασιλιά στην τηλεθέαση της prime time.

Η σειρά του Alpha που ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με πυρετώδεις ρυθμούς, αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ κάτι που θα αποδειχθεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Σασμός: Τέλος ο Νικηφόρος – Κλείνεται σε μοναστήρι

Στη συνέχεια της ιστορίας από τη Κρήτη, η Βασιλική δείχνει πιο αναστατωμένη από ποτέ καθώς οι τραγικές εξελίξεις στην οικογένεια της παίρνουν τη σκυτάλη η μια από την άλλη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικηφόρος δείχνει να μην κάνει πίσω για τα όσα έχουν γίνει με τον Μαθιό και μάλιστα θέτει ένα μεγάλο ερώτημα στη μητέρα του.

Της ζητά να διαλέξει ανάμεσα σε αυτόν , τον γιο της δηλαδή και τον Μαθιό, με τη Βασιλική να βρίσκεται μπροστά από ένα μεγάλο τέλμα, ένα μεγάλο αδιέξοδο.

Αυτές δεν θα είναι όμως οι μοναδικές εξελίξεις για τον ίδιο, καθώς θα πάρει τη πιο σημαντική απόφαση της ζωής του έως τώρα. Θα κλειστεί σε μοναστήρι.

Όλα αυτά έπειτα από ένα ισχυρό σοκ που θα δεχθεί. Η Βασιλική σπάει τη σιωπή της και του αποκαλύπτει πως ο πατέρας του δεν είναι ο Στεφανής αλλά ο Μαθιός!

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Μαθιός σώζει τον Νικηφόρο- Κανείς δε μαθαίνει για τον πυροβολισμό!

Αποστόλης Τότσικας: Φωτογραφίζεται χωρίς μαγιό και προκαλεί πανικό στις θαυμάστριες

Μαρία Κορινθίου: Εκεί είναι διακοπές μαζί με πασίγνωστη παρουσιάστρια