Μπορεί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Έρωτας Φυγάς να είδαμε την Αλεξάνδρα να πυροβολεί τρεις φορές τον Ιάσονα, όμως στο β’ κύκλο όλοι οι πρω-ταγωνιστές θα είναι παρόντες! Και ο Αντώνης Καρυστινός, αφού ο Ιάσονας δεν πεθαίνει!
Τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, βρίσκουν την Αλεξάνδρα στη φυλακή. Ο Μάρκος την επισκέπτεται συχνά και μάλιστα προσλαμβάνει ο ίδιος έναν καλόδικηγόρο για να αναλάβει την υπεράσπισή της, γιατί πιστεύει πως οι Δεμερτζήδες θα την αφήσουν αβοήθητη… Κάνει, όμως, λάθος! Μπορεί η Μαργέτα να αγωνιά για τη ζωή του γιου της, μόλις όμως βεβαιώνεται πως ο Ιάσονας θα γίνει καλά, κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τη νύφη της! Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή της δίνει δίκιο! Πιο συγκεκριμένα, στον Στέφανο, ο οποίος δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της, όσο οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον Ιάσονα, ομολογεί πως έπρεπε να είχε σκοτώσει εκείνη που φταίει για όλα.
Μάλιστα και στην ίδια την Αλεξάνδρα, όταν πηγαίνει να την επισκεφτεί, μετανιωμένη, ζητά συγχωρεση και της λέει ότι θα τη βοηθήσει ενώ φροντίζε να της πάει τα παιδιά της για να τα δει, να τα αγκαλιάσει και να ανέβει λίγο η ψυχολογία της νύφης της.

Ο Ιάσονας επιστρέφει στο αρχοντικό μετά το εξιτήριο που παίρνει, όμως η Μαργέτατου επιτίθεται! Τον κατηγορεί πως με τη στάση του προκάλεσε την έκρηξη της Αλεξάνδρας αφού είναι μάνα και της στέρησε τα παιδιά της. Εκείνος, όμως, είναι ανένδοτος και της θυμίζει τα όσα είχε κάνει!

Ήταν λάθος  – παραδέχεται η Μαργέτα και προσπαθεί να τον πείσει νι εμφανιστεί με χαμηλούς τόνους στο δικαστήριο, ώστε να πέσει στα «μαλακά» η Αλεξάνδρα και να επιστρέψει σύντομα στα παιδιά της, τα οποία την αναζητούν και την έχουν ανάγκη.

 

Έρωτας Φυγάς: Επιστρέφει στο OPEN

 

Ολες οι ειδήσεις

Ελένη Μενεγάκη: ΟΡΙΣΤΙΚΟ – Τέλος 1 ώρα νωρίτερα

Viral βίντεο με ψάρι– κλέφτη να αρπάζει το κινητό από ανυποψίαστη γυναίκα! (vid)

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Αυτή θα είναι η νέα γυναίκα του Μηνά