Πανικό αναμένεται να προκαλέσουν τα επόμενα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά του Alpha που ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με πυρετώδεις ρυθμούς, αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ κάτι που θα αποδειχθεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια στην τηλεθέαση της prime time.

Σασμός: Ο Αντρέας Βρουλάκης αποφυλακίζεται από τις Τουρκικές φυλακές

Στη συνέχεια της ιστορίας από τη Κρήτη, στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί ο Αντρέας Βρουλάκης, πρώτος ξάδελφος του Παύλου που θα επιστρέψει στην Κρήτη και θα προκαλέσει τρόμο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντρέας Βρουλάκης αποφυλακίζεται από τις Τουρκικές φυλακές και είναι ένας άνθρωπος που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του.

Από μικρή ηλικία ο παπά Μιχάλης διαπίστωσε τα αιμοβόρα ένστικτα του με αποτέλεσμα να προτρέψει τους γονείς του να τον στείλουν στο χωριό.

Πολλά χρόνια πριν, ο Αντρέας αποφάσισε να μπαρκάρει όμως η ζωή τον έφερε στις Τουρκικές φυλακές από όπου και θα επιστρέψει.

Η παρουσία του στην Άνω Ποριά θα προκαλέσει όπως θα δούμε αναταραχή καθώς είναι τυφλωμένος από το μίσος και δεν θα ηρεμήσει μέχρι να διαλύσει τους Σταματάκηδες.

Στόχος του είναι να προκαλέσει τον απόλυτο πόνο σε κάθε μέλος της οικογένειας τους ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο μια νέα βεντέτα, ένα νέο κύκλο αίματος.

Για αυτόν τον λόγο, θα δούμε τον Νικηφόρο να κάνει ένα βήμα πίσω στη κόντρα του με τον Μαθιό, αντιλαμβανόμενος πως το νέο μέτωπο που ανοίγει ο αδελφός του πατέρα του ίσως έχει αντίκτυπο στη μητέρα του, Βασιλική.

Όλες οι ειδήσεις

Ασύλληπτο: Τόσα θα παίρνει ο Ντάνος την εβδομάδα για να μπει στο νέο Survivor!

Φαίη Σκορδά: Η ανάρτηση που έριξε τη «χαριστική βολή» στους θαυμαστές της!

Σασμός: Τέλος πασίγνωστη πρωταγωνίστρια για να πάει στην ΕΡΤ;