Πανικό αναμένεται να προκαλέσουν τα επόμενα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και αποτελεί τον βασιλιά στην τηλεθέαση της prime time.

Η σειρά του Alpha που ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με πυρετώδεις ρυθμούς, αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ κάτι που θα αποδειχθεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Σασμός: Η Μαρίνα χαστουκίζει τον Αντρέα

Στη συνέχεια της ιστορίας από τη Κρήτη, ο Αντρέας επιστρέφει στο χωριό στο οποίο μεγάλωσε και θα μάθει πως οι σχέσεις της οικογένειας του με τους Σταματάκηδες όχι απλά έχουν αλλάξει αλλά ο σασμός δείχνει να πλησιάζει.

Ο ίδιος όμως δεν λέει να το δεχθεί και αρχικά θα έρθει σε ισχυρή αντιπαράθεση με την Μαρίνα, μιλώντας της πολύ άσχημα στην πρώτη ευκαιρία που θα του δοθεί.

Εκείνη όμως δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα και μη δεχόμενη τα όσα ακούει από εκείνον αντιδρά και τον χαστουκίζει, γεγονός που δεν περίμενε ο Αντρέας.

Αυτό όμως δεν θα είναι το μοναδικό μέτωπο που θα ανοίξει καθώς σύντομα τα πράγματα θα ξεφύγουν και με τον Αστέρη, με τους δύο άντρες να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες.

Ο Αντρέας ήρθε για να κάνει κακό και δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω μέχρι να το καταφέρει.

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος ο Νικηφόρος – Κλείνεται σε μοναστήρι

Χρήστος Φερεντίνος: Ετοιμάζει το νέο «Στην υγειά μας»

Ευτύχης Μπλέτσας: Ο Happy Traveller αυτό το νησί διάλεξε για διακοπές!