Η Ρούλα Κορομηλά, η παρουσιάστρια με την αδιαμφισβήτητη ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα είναι η οικοδέσποινα στην αγαπημένη μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA».

Με τη διαχρονική τηλεοπτική εμπειρία και την αίγλη της, η Ρούλα Κορομηλά θα προσδώσει το δικό της στίγμα στο «Σπίτι με το MEGA», την εκπομπή του MEGA που χτυπάει στην καρδιά της ελληνικής μουσικής και έγινε μοναδική συνήθεια των τηλεθεατών.

Ρούλα Κορομηλά

Ρούλα Κορομηλά

Το «Σπίτι με το MEGA» έρχεται τον Νοέμβριο στο MEGA με ξεχωριστά, special τηλεοπτικά events και πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους.

Να θυμίσουμε ότι η σπουδαία παρουσιάστρια έχει να εμφανιστεί στην ελληνική τηλεόραση με δική της εκπομπή από το 2016 όπου παρουσίαζε το Bravo Roula, στον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον.

Τώρα επανέρχεται με την μουσική εκπομπή Σπίτι με το Mega, η οποία ξεκίνησε την περίοδο της καραντίνας και συνεχίστηκε με επιτυχία για 2 συνεχόμενα χρόνια. Μάλιστα, στην εκπομπή βρέθηκαν σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Πάριος, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Σταμάτης Κραουνάκης αλλά και ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή.

Ρούλα Κορομηλά: Δείτε το βίντεο

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Στη φυλακή ο Θοδωρής για την δολοφονία του Κοσμά

Κλείδωσε: Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τον Γενάρη!

Η Γη της Ελιάς: Άγριος ξυλοδαρμός της Αθηνάς- Συνάντηση Σωκράτη-Αντιγόνης