Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε χτες (25/1) βράδυ η Μυριέλλα Κουρεντή έκανε μία αποκάλυψη που τάραξε συθέμελα το reality παιχνίδι του ΣΚΑΪ. Η ηθοποιός είπε συγκεκριμένα ότι δύο παίκτες από την ομάδα των «Μαχητών» της ζήτησαν στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού να ψηφίσει έναν παίκτη Μάλιστα είναι πολύ αγαπητός στο κοινό. Και αυτό είπε ότι το ζήτησαν ώστε να φύγει κάποιος από τους «μπλε».

Στο μεταξύ η ηθοποιός είχε πάρει την ατομική ασυλία και έπρεπε να βγάλει κάποιον από την ομάδα της για αποχώρηση.

«Συνέβησαν δυο σκηνικά πριν ξεκινήσει το χθεσινό συμβούλιο. Ήρθαν δύο παίκτες των μπλε και μου ζήτησαν να βγάλω στον “τάκο” κάποιον που θεωρώ πάρα πολύ δυνατό σε δημοτικότητα. Για να φύγει ένας από τους αυτούς που είναι υποψήφιοι», είπε η Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor. Μάλιστα αποκάλυψε πως αντέδρασε αρνητικά και δεν της άρεσε καθόλου αυτό που της ζήτησαν τα παιδιά.

Επίσης η Μυριέλλα Κουρεντή είπε και στους συμπαίκτες της τι ακριβώς πρόταση της έγινε από τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Παρόλ’ αυτά ίδια δεν θέλησε να κάνει γνωστά on camera τα ονόματα των παικτών αυτών.

Έπειτα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε ποιος μπορεί να ήταν ο ένας. Ο ίδιος δήλωσε πως πιθανόν ο ένας από τους δυο που προέβη σε αυτή την κίνηση είναι ο Γιώργος Κατσαούνης.  Επιπλέον ο δημοσιογράφος είπε πως αν γινόταν σε εκείνον η πρόταση, θα το έλεγε μπροστά σε όλους στο συμβούλιο.

Στο μεταξύ ο Κατσαούνης έκλεψε τις εντυπώσεις στο Survivor. Το Έπαθλο Επικοινωνίας πήγε στους Μπλε και αυτά που είδαν, είχαν έντονο το άρωμα Κατσαούνη.

Στο meeting πριν τον αγώνα, όλοι γέλασαν με τις αναρτήσεις στο Twitter. Αναφέρθηκαν στην Μυριέλλα, την είδαν σαν νύφη στις αναρτήσεις των παικτών. Ο Κατσαούνης ζήτησε και συγγνώμη από την Αθηνά που την έβγαλε ψεύτρα. Χαμόγελα κι από τις δύο ομάδες.

Οι κόκινοι παρουσιάστηκαν με φούμο κάτω από τα μάτια, αλλά το αποτέλεσμα ήταν γνωστό στην Γεωργία. Οι Μπλε κερδίζουν και το Sports Game.