Η νέα οικογενειακή κωμική σειρά «Άσε μας ρε μαμά» με αγαπησιάρικη διάθεση, αισιοδοξία και πολύ χιούμορ στην τηλεόραση του Alpha. Με έντονο γυναικείο πρόσημο και πολύ αγαπημένους ηθοποιούς θα δούμε καταστάσεις οικείες και γνώριμες να εκτυλίσσονται γύρω από οικογενειακές αλλά και άλλες σχέσεις. Οι περιπέτειες των ηρώων με τις συγκρούσεις, τις ανατροπές, τις φιλίες και τους έρωτές τους θα γίνουν μέρος της καθημερινότητας μας.

Άσε μας ρε μαμά, σήμερα στις 20:00

Η Γεσθημανή, η Ρωξάνη και ακόμα και η σκεπτικίστρια Έλλη είναι πεπεισμένες ότι η Όλγα είναι μανιακή δολοφόνος. Όμως όταν η Όλγα προσπαθεί να τους αποκαλύψει το μεγάλο της κρίμα, την σχέση της με τον Σωτήρη, τα αποτελέσματα είναι κωμικοτραγικά. Στο μεταξύ στο σπίτι του οι τρεις γυναίκες νιώθουν όμηροι. Ο Δημήτρης συνεχίζει τα σχέδια για τον διαγωνισμό κρυφά απ’ όλους.

Στο μεταξύ, ο Λευτέρης είναι προβληματισμένος με αυτά που είπε το φάντασμα του πατέρα του στη Νάντια, αλλά ο Βασίλης προσπαθεί μέσω της αθώας Νικόλ να εμποδίσει την αποκάλυψη του σκανδάλου στο Πόρτο Τσίγκρι. Και φυσικά, ο Θωμάς θ’ αναγκαστεί να επισκεφτεί γι’ άλλη μια φορά τον τάφο του Αριστείδη!

Επόμενο επεισόδιο 30/1

Ένα κατεστραμμένο τεστ εγκυμοσύνης της Κορίνας στα σκουπίδια και η απόδειξη από δύο τεστ που αγόρασε η Νικόλ, φέρνουν τα άνω-κάτω. Οι πιθανές εγκυμονούσες πολλές. Ο Δημήτρης και ο Θωμάς θέλουν να σκοτώσουν τον Βασίλη που άφησε έγκυο την Νικόλ. Η Ρωξάνη προσεύχεται να είναι της Κορίνας και όχι της Νάντιας που έχει ζαλάδες. Ή ακόμα και της Τζοβάνας που έχει γίνει πιο συναισθηματική και ευαίσθητη. Από την άλλη ο Σωτήρης αποφασίζει ν ’αναλάβει τις ευθύνες του αφού είναι σίγουρος ότι είναι της Όλγας… Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι μόνο η Κορίνα έχει καθυστέρηση Ωστόσο δεν θέλει να πει τίποτα σε κανέναν μέχρι να είναι σίγουρη. Και μέσα σ’ όλο αυτό, ο Άρης έχει στο μυαλό του την πρώτη του φόρα με την Δανάη. Το ίδιο κι εκείνη…. Αλλά δυστυχώς θα την ακούσει ο Θωμάς!