Ο Τάσος έχει αρχίσει να ερωτεύεται τη Δεσποινιώ στη σειρά Ψυχοκόρες του ΑΝΤ1 και δεν μπορεί πλέον να το κρύψει. Το γεγονός αυτό όχι απλά δεν θα περάσει απαρατήρητο από τη Βικτωρία, αλλά και θα του στήσει παγίδα στα επόμενα επεισόδια.

Πιο συγκεκριμένα, για να μην προλάβει εκείνος να σώσει την κοπέλα από τα σκοτεινά τους σχέδια, σύμφωνα με τα οποία, μετά τα καλλιστεία σκοπεύουν να την κάνουν συνοδό πλουσίων κυριών, καλεί την αστυνομία και τον συλλαμβάνουν για παράνομες δουλειές που έχει κάνει ο Τάσος στο μαγαζί του. Ετσι, η Δεσποινιώ μένει υπό την προστασία της Βικτωρίας, η οποία οδηγεί το κορίτσι βήμα-βήμα στην καταστροφή. Η Δεσποινιώ θα ρωτάει συνεχώς την Βικτωρία πού είναι αλλά εκείνη θα την παρακινήσει να ξεκινήσει να ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά.

Η κοπέλα θα λάβει τελικά τη δεύτερη θέση, αλλά λίγο θα νοιάξει αυτό τη Βικτωρία, αφού θα έχει ήδη «πουλήσει» το θήραμά της και μάλιστα ακριβά.
Αμέσως μετά τη στέψη της και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, η Δεσποινιώ δεν θα σταματά να γνωρίζει κόσμο. Πλούσιοι κύριοι θα παρακαλούν να απολαύσουν ένα ποτό μαζί της και τελικά κάποιοι θα το καταφέρνουν.

Η κοπέλα θα προσπαθεί με το βλέμμα να εντοπίσει τον Τάσο μέσα στην αίθουσα, ωστόσο οι γύρω της δεν θα σταματούν να της γεμίζουν το ποτήρι. Άμαθη καθώς θα είναι στο αλκοόλ και χωρίς να κάνει δεύτερες σκέψεις, θα δεχτεί αμέσως την πρόταση ενός άντρα να φύγουν από την αίθουσα για να πάρει λίγο αέρα. Τον άντρα αυτόν θα έχει φέρει η Βικτωρία έναντι παχυλής αμοιβής για να περάσει το βράδυ μαζί με το κορίτσι. Μοιραία, θα την οδηγήσει στο δωμάτιο ενός πολυτελούς ξενοδοχείου και λίγα λεπτά αργότερα, έχοντας εκείνη χάσει τις αισθήσεις της, θα τη βιάσει. Οταν ολοκληρώσει την πράξη του, θα ακολουθήσει κάποιος άλλος και έπειτα κάποιος άλλος και έπειτα κάποιος άλλος.

Οταν, την επόμενη μέρα, η κοπέλα ξυπνήσει δεν θα πιστεύει αυτό που της συνέβη. Μόνη της θα πάει στην αστυνομία αλλά εκεί θα την αμφισβητήσουν. Ο αστυνομικός θα της πει ότι ποιος ξέρει τι του έκανε και τώρα τον κατηγορεί για βιασμό και αυτή θα βάλει τα κλάματα. Η Βικτωρία, αντίθετα, θα την αγκαλιάσει και θα της υποσχεθεί πως στο εξής όλα θα πάνε καλά. αρκεί να την ακούει. «Δεν Θα σε αφήσω έτσι, Δεσποινιώ μου. θα είμαι στο πλευρό σου. Ήδη έχω μιλήσει με μια φίλη μου που θα σου παραχωρήσει ένα διαμέρισμα δικό σου όπού Θα κάνεις ό,τι Θέλεις. Απλά κάποια βράδια θα συνοδεύεις κάποιους κυρίους σε εκδηλώσεις. Όποτε θες εσύ. Και πού ξέρεις, μπορεί να είσαι τυχερή και να ερωτευτείς κάποιον από αυτούς θα την πει, ενώ η Δεσποινιώ θα είναι απαρηγόρητη.

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ


Όλες οι ειδήσεις

Survivor 2/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το μεγάλο έπαθλο

Ο Κλοπ επιστρέφει στη Ντόρτμουντ;

Maestro: Τα γυρίσματα στους Παξούς συνεχίζονται