Ο  Ποσειδώνας Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική του ζωή. Ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για τη συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου, την μουσική σκηνή, την Eurovision αλλά και την επιλογή του να μην κάνει οικογένεια. Για την εκπομπή που συμμετέχει στον ΣΚΑΙ είπε πως δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν, αλλά πιθανότατα θα συνεχιστεί.

Σε ό,τι αφορά τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς η Ιωάννα Μαλέσκου, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε πως ο ίδιος βιώνει δίπλα της μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές χρονιές στην τηλεόραση και πως αυτό που προσάπτουν στην παρουσιάστρια είναι το πώς μιλάει τα ελληνικά. Σχετικά με τη μουσική σκηνή και το πώς έχει διαμορφωθεί, αποκάλυψε πως δεν θα πήγαινε να δει ποτέ τους «νέο-έντεχνους» και ότι «ο Μαραβέγιας, ο Μουζουράκης και η Ζουγανέλη δεν είναι τόσο σημαντικοί όσο μας παρουσιάζονται. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί κάνει ο Μαραβέγιας εκπομπή».

Για το αν θα έγραφε τραγούδι για να συμμετάσχει στην Eurovision απάντησε πως θα εξαρτηθεί από τον καλλιτέχνη. «Στη Eurovision έχω κάνει μία επιτυχία και μία αποτυχία» δήλωσε ο στιχουργός, αναφερόμενος στο κομμάτι «Μy Secret Combination» και το «Comme ci Comme ca». Στην ερώτηση γιατί δεν έχει δημιουργήσει οικογένεια έως τώρα, μίλησε για το κομμάτι της ομοφυλοφιλίας που τόνισε πως δεν έκρυψε ποτέ και δήλωσε πως και straight να ήταν, και πάλι δεν θα έκανε οικογένεια. Ολοκληρώνοντας, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αποκάλυψε πως πριν από 6 μήνες έχασε τη μητέρα του. «Δεν ήμουν μαμάκιας. Ήταν σα να έχω ένα παιδί. Την είχα υπό την επίβλεψή μου για 20 χρόνια» συμπλήρωσε.