Ο Πέτρος Φιλιππίδης επέστρεψε κατά κάποιο τρόπο και πάλι στην τηλεόραση μιας και το MEGA αποφάσισε να επαναπροβάλλει τη σειρά 50-50 αφού δεν την έχει ξαναδείξει πάνω από… 10ο φορές!

Ο ηθοποιός τον περασμένο Φεβρουάριο είχε κριθεί ομόφωνα ένοχος για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού κατά συρροή σε βάρος δύο γυναικών και του επέβαλε κατά συγχώνευση ποινή κάθειρξης οκτώ ετών.

Πιο αναλυτικά, το δικαστήριο επέβαλε στον Πέτρο Φιλιππίδη ποινή κάθειρξης έξι ετών για την απόπειρα βιασμού σε βάρος της δεύτερης καταγγέλλουσας και ποινή κάθειρξης πέντε ετών για την απόπειρα βιασμού σε βάρος της τρίτης καταγγέλλουσας, οι οποίες συγχωνεύτηκαν.

Το δικαστήριο είχε ομόφωνα απαλλάξει τον Πέτρο Φιλιππίδη από το αδίκημα του βιασμού κατ/εξακολούθηση και τον είχε κρίνει αθώο λόγω αμφιβολιών.

Να θυμίσουμε ότι τα κανάλια αποφάσισαν να σταματήσουν την προβολή σειρών και ταινιών που πρωταγωνίστησε μετά τις καταγγελίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Ωστόσο, αρκετοί από τους τηλεθεατές ήταν εκείνοι που δεν είδαν με καλό μάτι την επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη, λόγω των καταγγελιών που έχουν γίνει σε βάρος του, αλλά και για όσα είχαν ακουστεί, χωρίς κάτι φυσικά να φτάσει στο δικαστήριο, για τον Παύλο Χαϊκάλη.

Δείτε μερικά «καυστικά» tweets

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε ζητήσει οι δουλειές του να επιστρέψουν στη μικρή οθόνη καθώς δεν θεωρεί δίκαιο αυτό που συνέβη.

 

Όλες οι ειδήσεις

Γιώργος Λιανός: Συμπαρουσιαστής με την Σκορδά; Αφοπλιστική απάντηση!

Για αυτό θέλει τον Πισάρο ο Αλμέιδα!

Survivor All Star τελικός: Η «σπόντα» Τριαντάφυλλου για Μαριαλένα «Είναι τυχερή»