Η Πένυ Αγοραστού υποδύεται φέτος την «Τασούλα» στη σειρά Μαύρο Ρόδο του Mega η οποία έχει εξελιχτεί σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σεζόν. H Τασούλα είναι ένας πολύ ρομαντικός χαρακτήρας η οποία διακατέχεται από μια παιδική αθωότητα και αφέλεια. Πιστεύει πολύ στον έρωτα και την βλέπουμε να τον κυνηγάει όπως αυτή μπορεί.

Η ίδια αναφέρθηκε στον ρόλο της μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ» και τον Πάνο Τσουκαρά και αποκάλυψε πως κατέληξε να υποδύεται την Τασούλα. Συγκεκριμένα το περασμένο καλοκαίρι επικοινώνησε μαζί της ο σεναριογράφος της σειράς Γιώργος Κρητικός και της ανέφερε ότι την προορίζουν για ένα ρόλο. Αρχικά μάλιστα ήταν να υποδυθεί μια καλόγρια όμως εν τέλει επέλεξαν πως ο ρόλος της Τασούλας της ταιριάζει περισσότερο.

«Η παιδικότητα και ο ρομαντισμός της Τασούλας χαρακτηρίζουν και εμένα. Ακόμη και την αφέλειά της αισθάνομαι ότι έχουμε κοινή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Πένυ Αγοραστού μάλιστα συνέχισε να μιλάει για την Τασούλα και το τι πρόκειται να της συμβεί στο Μαύρο Ρόδο. Σύμφωνα με όσα είπε η ηρωίδα της θα βρει τον έρωτα που τόσο ψάχνει σε ένα πρόσωπο όμως που κανείς δε θα περιμένει! Πολύ σύντομα θα τη δούμε να ζει ένα δυνατό ειδύλλιο.

Όσο για την ίδια την ηθοποιό, αν και δηλώνει πως θέλει να ερωτευτεί και να είναι αμοιβαίο αυτή τη περίοδο επικεντρώνεται στα επαγγελματικά της.

Όλες οι ειδήσεις

Κλέλια Ανδριολάτου – Maestro: Γι’ αυτό κάνω γυμνισμό

Μαύρο Ρόδο: Νέο φονικό που συγκλονίζει!

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Πολυξένη μαθαίνει για τα λεφτά που έκρυβε ο Λευτέρης