Ο Βίκος εντοπίζει τη Γιάννα στο Μαύρο Ρόδο και αμέσως ενημερώνει τον Ζαμάφτα, ο οποίος σπεύδει εκεί για να την εκδικηθεί και να τη σκοτώσει. Οταν την εντοπίζει μόνη της, σηκώνει το όπλο και τη σημαδεύει για να τη σκοτώσει. Ο ίδιος της λέει ότι δε θα γλίτωνε ποτέ αλλά εκείνη την ώρα εμφανίζεται απρόσμενα η Τασούλα! Εκείνος φεύγει και κρύβεται, ενώ η Γιάννα είναι άσπρη σαν πανί από τον φόβο της. Την επόμενη μέρα η κοπέλα εξαφανίζεται από το χωριό για να κρυφτεί και όλοι την ψάχνουν. Η αγωνία των γονιών της είναι μεγάλη και η Ευτυχία καταφέρνει να βρει το παιδί της. Την ρωτάει με αγωνία τι ακριβώς συνέβη και εξαφανίστηκε ενώ η Γιάννα μπαίνει στη διαδικασία και της λέει την αλήθεια ότι δηλαδή δεν έφυγε από την Πάτρα επειδή χρώσταγε σε τοκογλύφους αλλά επειδή πυροβόλησε κάποιον. Η Ευτυχία «παγώνει». Η Γιάννα της εξηγεί όλη την αλήθεια με τον Ζαμάφτα που ήθελε να τη σκοτώσει, αλλά για να γλιτώσει τον πυροβόλησε. Της λέει επίσης ότι τώρα ήρθε εκεί στο χωριό και ψάχνει να την βρει για να τελειώσει αυτό που άρχισε, όπως λέει στη μητέρα της.

Ο Γεράσιμος προτείνει μια λύση στην Ευτυχία, που μπορεί να αποτελέσει λύση στο πρόβλημα της Γιάννας. Στο μεταξύ, ο Ζαμάφτας γυρίζει στη Γερακιανή για να ολοκληρώσει την εκδίκησή του και θα βρεθεί στο μαγειρείο μαζί με την Τασούλα και την οικογένεια της Γιάννας.

Λίγεs ώρες αργότερα, ο Ζαμάφτας πέφτει νεκρός! Ποιος, όμως είναι εκείνος που τον σκότωσε; Το θέμα τώρα για όλους είναι αν θα φωνάξουν την αστυνομία ή αν θα θάψουν το πτώμα, όπως έγινε με τον Διακοσάββα.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Αλέκα Κανελλίδου επιστρέφει για τον «Παράδεισο των κυριών»!

Απίστευτο: Πόσα θα γλιτώσει ο Ολυμπιακός από Βρσάλικο και Μαρσέλο!

Αυτή η νύχτα μένει: Το κουβάρι που τους δένει όλους ξετυλίγεται-Έτσι αποκαλύπτεται η αλήθεια!