Η Παραλία αναμενόταν με μεγάλη ανυπομονησία στην ΕΡΤ τη φετινή χρονιά με τον προγραμματισμό να ήθελε να βγαίνει στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτό δε θα πραγματοποιηθεί.

Όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ της RealNews που κυκλοφορεί, η σειρά μετατίθεται για την επόμενη χρονιά με την έναρξή της να υπολογίζεται για τον Οκτώβριο του 2023. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι οι υπογραφές ανάμεσα στην εταιρία παραγωγής FOS  που έχει αναλάβει τη σειρά και στην ΕΡΤ δεν έχουν ακόμη πέσει.

Παρότι η ΕΡΤ πρόβαλε ακόμη και trailer προαναγγέλλοντας τη σειρά για τη φετινή σεζόν υπάρχουν ακόμη θέματα να διευθετηθούν στην παραγωγή. Το τελικό deal που απομένει δεν αφορά την ανάθεση αλλά τη συμπαραγωγή. Η ΕΡΤ θα συμβάλει στο 18,25% της παραγωγής της «Παραλίας» με το υπόλοιπο να καλύπτεται από την FOS. Μάλιστα η εταιρία έχει καταθέσει ήδη το σχετικό αίτημα στο πρόγραμμα επιδότησης του ΕΚΟΜΕ.

Να θυμίσουμε ότι η σειρά θα αποτελείται από ένα πολύ δυνατό καστ ηθοποιών με πρωταγωνίστρια τη Δανάη Μιχαλάκη. Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές για του οποίους σας έχουμε ήδη γράψει έχουν κλέψει την παράσταση και αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον έστω και με χρονική καθυστέρηση από τη νέα χρονιά.

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μουτσινάς: Ανατροπή – Παραμένει στο ΣΚΑΪ με νέο συμβόλαιο;

Survivor All Star: Σε κόκκινο συναγερμό ANT1, Alpha, Star – Αυτές οι σειρές αλλάζουν ώρα

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μανώλης σε θανάσιμο κίνδυνο – Εκεί μπλέκει