Η νέα κοινωνική σειρά της ΕΡΤ1, Η παραλία, μας ταξιδεύει στο καλοκαίρι του 1969, εν μέσω δικτατορίας, όπου μία νεαρή, μεγαλωμένη στην Κρήτη και σπουδαγμένη στο Λονδίνο, η γιατρός Υπατία Αρχοντάκη επιστρέφει στο χωριό της, τα Μάταλα, για να ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι σκοπεύει να παντρευτεί τον σύντροφό της, Γιώργο, ο οποίος ζει μαζί της στο Λονδίνο και εργάζεται στα ναυτιλιακά. Τι θα μπορούσε, όμως, να πάει στραβά;

Τον Γιώργο υποδύεται ο Γιάννης Κουκουράκης και την Υπατία η Δανάη Μιχαλάκη. Επειτα από πολλά χρόνια, στο σίριαλ πρωταγωνιστεί η Μπέτυ Λιβανού!

Η ζωή πολλές φορές δεν υπακούει στα σχέδιά μας. Ετσι και στο πολλά υποσχόμενο σίριαλ της δημόσιας τηλεόρασης, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στα πάτρια εδάφη, η πρωταγωνίστρια θα γνωρίσει τον Χάρη, έναν γοητευτικό και μυστηριώδη γιατρό, ο οποίος ξεχωρίζει ανάμεσα στους χίπηδες του κοινόβιου, τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Συνεσταλμένος, αλλά ονειροπόλος ο Χάρης θα εμφανιστεί ως κεραυνός εν αιθρία. Η γειτονιά των Ματάλων, ένα κομμάτι μυστικιστικού και ελευθεριακού κοσμοπο-λιτισμού πίσω στον χρόνο, θα βιώσει σε πρώτο πλάνο τη σύγκρουση ανάμεσα στο παραδοσιακό, το οποίο αντιπροσωπεύουν οι μόνιμοι κάτοικοι του χωριού, και το πρωτοποριακό, που φέρει το εγκατεστημένο κοινόβιο χίπηδων. Η Μπέτυ Λιβανού θα υποδύεται τη Νικολίνα, μητέρα του Διονύση Αρχοντάκη και γιαγιά της Υπατίας.

Παίζουν επίσης οι: Αλέξανδρος Λογοθέτης, Μάκης Παπαδημητρίου, Νικόλας Παπαγιάννης, Δημοσθένης Παπαδόπουλος. Γιώργος Νινιός, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώρ-γος Μιχαλάκης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Δημήτρης Κίτσος, Κώστας Νικούλι και άλλοι.

Η Παραλία: Δείτε το trailer

 

Όλες οι ειδήσεις

Δημήτρης Μοθωναίος: Μετά την εξομολόγηση της κακοποίησης μου δέχτηκα 40.000 μηνύματα

Νέο επίδομα θέρμανσης: Ποιους αφορά και πότε θα δοθεί – Τρόποι για να ρίξετε το κόστος της θέρμανσης

Ντένις Σρέντερ: Γι’ αυτήν έγινε ο καβγάς στο ματς Ελλάδα-Γερμανία-«Σούζα» τον έχει!