Νίκος Μουτσινάς και ΣΚΑΪ διέγραψαν μια πολύ πετυχημένη πορεία μαζί τα τελευταία χρόνια με το Καλό Μεσημεράκι να σημειώνει τεράστια επιτυχία ιδιαίτερα στα πρώτα χρόνια προβολής του. Ωστόσο η μεσημεριανή εκπομπή διανύει τους τελευταίους μήνες στην Ελληνική τηλεόραση καθώς δε θα συνεχίσει και του χρόνου. Παράλληλα και το συμβόλαιο του Έλληνα παρουσιαστή ολοκληρώνεται με το ΣΚΑΪ.

Έτσι λοιπόν όλα έδειχναν ότι αυτή η συνεργασία θα τελείωνε με το τέλος της τωρινής τηλεοπτική χρονιάς. Οι φήμες μάλιστα για συμφωνία του Μουτσινά με τον Νίκο Κοκλώνη για παρουσίαση μιας βραδινής εκπομπής στον Alpha είχαν ήδη ξεκινήσει.

Όμως το ρεπορτάζ της RealNews που κυκλοφορεί φέρνει νέα δεδομένα για τον παρουσιαστή και το κανάλι του ΣΚΑΪ. Οι καλές τους σχέσεις τους φαίνεται πως δε τελειώνουν εδώ με το κανάλι να εκφράζει την επιθυμία του να ανανεώσει το συμβόλαιό του και για τα επόμενα χρόνια.

Το θέμα φυσικά είναι να βρεθεί και η φόρμουλα που θα κρατήσει τη συνεργασία ζωντανή και τον παρουσιαστή ικανοποιημένο. Οι πρώτες επίσημες συζητήσεις έχουν ξεκινήσει με το κανάλι να κάνει γνωστές τις προθέσεις του. Η αναζήτηση ενός τηλεπαιχνιδιού ή ενός σόου στο οποίο θα αξιοποιηθεί ο Νίκος Μουτσινάς είναι σε εξέλιξη. Ταυτόχρονα έχει ζητηθεί και από τον ίδιο να καταθέσει τις δικές του προτάσεις και ιδέες για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Το επόμενο ραντεβού μεταξύ του παρουσιαστή και του καναλιού έχει οριστεί για τις αρχές Ιανουαρίου και αναμένεται να φέρει τις εξελίξεις.

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Κοκλώνης: Τέλος από τον ALPHA λόγω Fame Story;

Maestro – Netflix: Αυτά θα συμβούν στον 2ο κύκλο

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μανώλης σε θανάσιμο κίνδυνο – Εκεί μπλέκει