Οι χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση ανάγκασαν του ιθύνοντες των καναλιών να μη δώσουν το «πράσινο φως» σε τρεις εκπομπές, εκ των οποίων οι δύο είναι μουσικές και μάλιστα στην ΕΡΤ. Πρόκειται για τις «Μουσικό κουτί» και «Νύχτα στάσου», αλλά και για «Νight Out» του MEGA με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Όσον αφορά την τελευταία, παρόλο που πρόκειται για ένα έξυπνο talk show και διαφορετικό απ’ όσα έχουμε δει ή βλέπουμε καθώς είναι και διαδραστικό, ωστόσο το MEGA επέλεξε να μην ανανεώσει για τρίτη σεζόν. Όπως λένε οι πληροφορίες, η συγκεκριμένη εκπομπή δεν περιλαμβάνεται στη νέα συμφωνία του Αντρέα Γεωργίου με το κανάλι και έτσι για τη νέα σεζόν το MEGA θα πρέπει να βρεθεί σε αναζήτηση ενός νέου late talk show, αλλά και παρουσιαστή που θα το αναλάβει.

Στην ΕΡΤ 1, το «Μουσικό κουτί» δεν έκανε ποτέ ιδιαίτερα καλά νούμερα, ωστόσο ήταν μια εκπομπή που κράτησε μια αξιοπρεπή πορεία, με καλεσμένους μοναδικούς καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στην ιστορία της μουσικής. Μετά από τρεις σεζόν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη θα αποχαιρετίσουν το τηλεοπτικό κοινό οριστικά καθώς η διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης δεν επιθυμεί την ανανέωση της σύμβασης με την εν λόγω μουσική εκπομπή.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η ΕΡΤ δεν θα βρεθεί σε αναζήτηση νέας που θα τη διαδεχθεί, με γνωστούς καλλιτέχνες ήδη να έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους. Τέλος, το «Νύχτα στάσου» -επίσης στην ΕΡΤ-έκανε ντόρο πολύ πριν βγει στον αέρα καθώς εξαιτίας της κόπηκε η «Αυλή των χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου. Μάλιστα, ένα από τα θέματα που είχε απασχολήσει εκείνη την περίοδο ήταν και το κόστος της μουσικής εκπομπής με τον Χρήστο Νικολόπουλο και τη Μελίνα Ασλανίδου, που κόστισε αρκετές χιλιάδες ευρώ παραπάνω από την προηγούμενη εκπομπή, ενώ το σκηνικό ήταν ό,τι πιο φτωχό και ξεπερασμένο έχουμε δει στην τηλεόραση. Αυτό όμως μικρή σημασία είχε για την ΕΡΤ καθώς αυτό που έπαιξε ρόλο στο να μην πάρει το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν είναι το γεγονός πως οι χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση δεν έφερε τους αναμενόμενους στόχους των συντελεστών της εκπομπής.

Αυτές οι εκπομπές ρίχνουν αυλαία

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 20/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Formula 1 : Ο Carlos Sainz θα είναι έτοιμος για το Grand Prix της Αυστραλίας;

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Δέσπω συνεχίζει την ερωτική πολιορκία-Ποιος θα πέσει τελικά;