Η χαρά του Γιωργίκη για το παιδί που περιμένει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, επισκιάζεται από τις συνεχείς συγκρούσεις του με την Ιουλία, λόγω των πολλών ωρών που εκείνη περνά καθημερινά με τον Χρήστο.

Οι συγκρούσεις αυτές, πέρα από το χάσμα που αρχίζουν να δημιουργούν στο ζευγάρι, οδηγούν και τον Χρήστο να πάρει τις αποστάσεις του από την Ιουλία, και να’ρθει έτσι ακόμα κοντά με την Δέσπω, που συνεχίζει την ερωτική πολιορκία της, εκτελώντας τις εντολές του Προβιού.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, η Ιουλία παίρνει μια απόφαση, που τρομοκρατεί την Στάσα, καθώς έχει να κάνει με τον Γρηγόρη, που την ίδια στιγμή, ανησυχεί ότι κάτι δεν πάει καλά με τη μητέρα του κι αναρωτιέται ακόμα και για το αν η Αλεξάνδρα του λέει την αλήθεια. Ανήσυχοι για τις εξελίξεις, Στασινόπουλος και Στάσα, γνωρίζοντας για την εγκυμοσύνη, «συμμαχούν» για να προστατέψουν τα παιδιά τους, τον Γρηγόρη και την Φιλιώ, και ταυτόχρονα έρχονται πιο κοντά από ποτέ.

Την ίδια ώρα, η Κατερίνη ανησυχεί για τις συχνές απουσίες του άντρα της κι ο Χρήστος ανακαλύπτει κάτι, που απειλεί να ανατρέψει όλες τις ισορροπίες και να τινάξει τα πάντα στον αέρα…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 19/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Ο Fermin Aldeguer επίσημα στην Ducati στο MotoGP το 2025

Ελένη Ράντου: Η δύσκολη στιγμή στο νοσοκομείο