Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της σειράς του ALPHA, Σασμός, Ορφέας Αυγουστίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μίλησε τόσο για τους φόβους που έχει όσο και για τα όρια που πρέπει να έχουν οι άνθρωποι.

Όπως εξομολογήθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός, υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να βάλουν όρια και βασανίζονται, αλλά από την άλλη, αν το παρακάνεις στα όρια, μπορεί να γίνει εξίσου βασανιστικό, γιατί όταν το κάνεις στα άκρα μένει μια μικρή νησίδα όπου είσαι μόνος σου. Οπότε, τώρα όπως λέει που γνωρίζει τον μηχανισμό των ορίων, δεν επιλέγει να τα χρησιμοποιεί συνέχεια.’Εχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και είναι μεγαλύτερη πρόκληση και σαφώς πιο δύσκολο να επιτρέπεις να σχετίζεσαι λίγο περισσότερο απ’ όσο θα ήθελες με τους ανθρώπους που αγαπάς και να το διαχειρίζεσαι.

Στην ερώτηση τι φοβίες έχει, ο ίδιος είπε ότι όταν είσαι μικρός δεν φοβάσαι τίποτα, γιατί δεν έχεις συνείδηση του μεγαλύτερου και αρχέγονου φόβου του Θανάτου, που από κει ξεκινoύν όλα. Τώρα το εντυπωσιακό είναι ότι ένας νέος φόβος γεννιέται ταυτόχρονα με την αποδοχή του συναισθήματος της απόλυτης αγάπης και της βαθιάς σύνδεσης με τους ανθρώπους σου και δεν είναι άλλος από τον φόβο της απώλειας, του τέλους, της πρόωρης ολοκλήρωσης.

Όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το τι του έμαθε η ζωή ο ίδιος είπε ότι τώρα ζει, τώρα αρχίζουν να του αποκαλύπτονται οι ομορφιές της ζωής. Αυτό που έμαθε είναι πως σημασία έχει η γενναιότητα να βουτάς μέσα στα πράγματα και να πηγαίνεις προς τη σωστή κατεύθυνση. Να μην ξεχνάς τι είναι αυτό που σε έχει διαμορφώσει, τους ανθρώπους σου: τους γονείς, τη γυναίκα, τη σύντροφο, το σύντροφο, τους εραστές, τις ερωμένες.

 

Ορφέας Αυγουστίδης: Δείτε το τρέιλερ της σειράς Σασμός

Όλες οι ειδήσεις 

Survivor Twitter 6/2: H τούμπα του Τάκη και τα κοτσιδάκια του Βασάλου έγιναν viral

Δέκα ποδοσφαιριστές που τα έχασαν όλα στον τζόγο – Μέσα πρώην top άσος της ΑΕΚ!

Κρατερός Κατσούλης: Έτοιμος για νέα σχέση – Τι δήλωσε