Η συνεργασία του δημοσιογράφου Μάνου Νιφλή, ολοκληρώθηκε με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και μάλιστα σήμερα (28/7) αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές για τελευταία φορά από τη συγκεκριμένη τουλάχιστον συχνότητα.

Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο δημοσιογράφος μέσα από το facebook όπου φρόντισε να κλείσει… «βελούδινα» την αποχώρησή του.

«Κάπου εδώ φτάσαμε στο τέλος της φετινής σεζόν, όχι όλοι μας. Από την Δευτέρα θα είστε εδώ μαζί. Εγώ κάπου εδώ αποχαιρετώ για το καλοκαίρι, να ξεκουραστούμε κι εμείς λίγο» είπε ο Μάνος Νιφλής, στο τέλος της σημερινής εκπομπής «Ανοιχτή επικοινωνία», καθώς στην πρωινή ενημέρωση θα συνεχίσουν η Χρύσα Φώσκολου και ο Σπύρος Φρεμεντίτης.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα απ’ όλα στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο (σ.σ. γενικός διευθυντής του OPEN) που μας και μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτήν την εκπομπή αυτήν τη σεζόν» ανέφερε ο Μάνος Νιφλής και ευχαρίστησε στη συνέχεια τους συντελεστές της εκπομπής και την Χρύσα Φωσκόλου, της οποίας φίλησε και το χέρι on air. «Να κλείσω τη σεζόν όπως την ξεκίνησα. Καλό καλοκαίρι και ευχαριστώ πολύ όλους», είπε.

 

 

 

OPEN: Έτσι αποχαιρέτησε ο Μάνος Νιφλής

Όλες οι ειδήσεις

Νότης Σφακιανάκης: Έτσι είναι η εικόνα του σήμερα-Πόσο έχει αλλάξει;

Διάσημος Youtuber χόρεψε μαζί με τον Νεϊμάρ και έγινε viral (vid)

Survivor: Κλείνει η λίστα με τους υποψήφιους παίκτες-Τα λεφτά είναι πολλά!