Η Χρύσα Μασούρου, η επικεφαλής του ψυχαγωγικού προγράμματος του OPEN, παραιτήθηκε από τον σταθμό της Παιανίας. Ωστόσο, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη, στην εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΪ και την Φαίη Σκορδά μπορεί να έχει υποβάλλει την παραίτηση αλλά δεν έχει ανακοινωθεί.

Εντούτοις, η ίδια παραμένει στο γραφείο της και πηγαίνει στην εργασία της αφού από τότε που αποφάσισε να παραιτηθεί γίνονται κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση του καναλιού προκειμένου να αλλάξει η απόφαση ή να υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις.Αυτά βέβαια συνέβαιναν μέχρι χτες αφού σήμερα που διέρρευσε η είδηση, προφανώς θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον σταθμό ο οποίος δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι αφού οι αποφάσεις για το τι θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά, έχουν ληφθεί.

Η κ. Μασούρου, η οποία ανήκε στο δυναμικό της ΕΡΤ, είχε φέρει κόσμο από την κρατική τηλεόραση όπως την  Ίνα Ταράντου, η οποία και έφυγε από το σταθμό και η Μάριον Μιχελιδάκη η οποία ναι μεν προσπαθεί, αλλά δύσκολα μπορεί να φέρει εις πέρας την εκπομπή της.

Τέλος, η κ. Γραμμέλη τόνισε ότι αυτοί που συνεχίζουν στο κανάλι και την επόμενη χρονιά είναι η Μπέτυ Μαγγίρα και η Ελένη Τσολάκη αλλά και η επιτυχημένη σειρά, Έρωτας Φυγάς.

OPEN: Δείτε το απόσπασμα από τον ΣΚΑΪ