Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN καθόλη τη διάρκεια του πολέμου δεν έχει σταματήσει να ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία. Με συνεχείς ανταποκρίσεις και έκτακτες εκπομπές η δημοσιογραφική ομάδα του καναλιού με «αρχηγό» τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, δίνει καθημερινά τον παλμό των γεγονότων τόσο από την Ουκρανία όσο και από την Ρωσία.

Η κάλυψη είναι συνεχής και η δουλειά που γίνεται από το γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Χρήστο Παναγιωτόπουλο είναι αποτελεσματική. Με την εμπειρία του καθοδηγεί τους δημοσιογράφους και τεχνικούς του OPEN για το καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ το δελτίο έχει ήδη ανέβει σε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης. Είναι γεγονός ότι στα μεγάλα ειδησεογραφικά γεγονότα το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη πρωτοστατεί.

Όλοι οι ανταποκριτές του καναλιού δίνουν αναλύσεις υψηλού επιπέδου ενώ ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα του καναλιού είναι πραγματικά ιδιαίτερα «διαβασμένη» και βέβαια πολύ προσεκτική.

Όπως είναι φυσικό, οι ψυχαγωγικές εκπομπές δεν «χωρούν» στο πρόγραμμα όταν τα γεγονότα τρέχουν. Έτσι οι εκπομπές των Ελένη Τσολάκη, Αννίτας Πάνια, Μπέτυς Μαγγίρα και Θέμη Γεωργαντά δεν αναμένεται να προβληθούν.

Το κανάλι της Παιανίας καλείται να σηκώσει μόνο του το… λάβαρο των πολεμικών ανταποκρίσεων αφού οι υπόλοιποι σταθμοί φαίνεται να μην μπορούν να πουν όχι στις διαφημιστικές μιας και τα λεφτά είναι πολλά.

Και μπορεί ο ΣΚΑΪ να κατείχε τα ηνία της ενημέρωσης αλλά ο Ιβάν κατάφερε με το να αφήσει την ψυχαγωγία στην άκρη, να… ρεφάρει!