Η Μπέττυ Μαγγίρα, η παρουσιάστρια του OPEN που το όνομά της ακούγεται πολύ το τελευταίο διάστημα τόσο για το κανάλι της Παιανίας όσο και για το κανάλι του ΑΝΤ1 , φέρεται να μίλησε με τον Νίκο Κοκλώνη στον οποίο ανήκει πλέον μεγάλο μέρος του σταθμού.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΪ και την Φαίη Σκορδά, είμαστε σε αναμονή για το ποιο κανάλι θα βγάλει τελικά την ανακοίνωση αφού η ίδια είναι μήλον της Έριδος.

Υπάρχει πολλή συζήτηση για το αν θα μείνει στο κανάλι και την επόμενη σεζόν. Οι παρουσιάστριες είχαν ζητήσει πράγματα από τον Γιάννη Λάτσιο. Ωστόσο εκείνος έφυγε και πλέον όλες οι παρουσιάστριες έχουν μείνει επί ξύλου κρεμάμενες.

Επίσης, όπως διευκρίνισε η Αφροδίτη Γραμμέλη, η πρόταση του ΑΝΤ1 στην Μαγγίρα, αφορά μόνο την ίδια και όχι την υπόλοιπη ομάδα. Το κανάλι του Αμαρουσίου θα της προτείνει το πρωινό του σαββατοκύριακου αν και μία πηγή ανέφερε στον Νίκο Γεωργιάδη ότι ενδεχομένως να γίνει τράμπα με την Σοφία Αλιμπέρτη και την εκπομπή της που είναι 4-6.

Άρα η πρώτη κρούση έγινε για το σαββατοκύριακο αλλά είχε ακουστεί ότι η συγκεκριμένη παρουσιάστρια θα μπορούσε να καλύψει και άλλες ώρες του προγράμματος.

UPD: Οι διαπραγνατεύσεις με το κανάλι της φαίνεται να πηγαίνουν καλά και να παραμένει στο πλευρό του Κοκλώνη, όπως ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή Πρωινό μας

OPEN: Τι γίνεται με την Μπέττυ Μαγγίρα