Καθυστερούν οι αποφάσεις για το πρόγραμμα της νέας σεζόν, αλλά και για τις ανανεώσεις συμβολαίων, στο Open λόγω μη έγκρισης του μπάτζετ.

Παρότι έχουν ήδη κατατεθεί προτάσεις από στελέχη του σταθμού για τη νέα σεζόν, καμία συμφωνία δεν προχωρά, καθώς ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί από την ιδιοκτησία του σταθμού το ύψος της επένδυσης για την προσεχή τηλεοπτική περίοδο.

Πληροφορίες για την ώρα αναφέρουν ότι, σε ό,τι αφορά την επένδυση σε πρόγραμμα, το Open θα κρατήσει χαμηλά την μπάλα, με ανοιχτό το ενδεχόμενο μείωσης σε σχέση με το μπάτζετ της τρέχουσας σεζόν.

Η δυστοκία στη λήψη αποφάσεων και το κλίμα εσωστρέφειας που δημιουργείται εσχάτως στο κανάλι του Κορωπίου οδήγησαν πριν από λίγες ημέρες σε παραίτηση την επί ενάμιση χρόνο διευθύντρια προγράμματος, Χρύσα Μασούρου.

Μεγάλη εκκρεμότητα να «κλείσει» το μπάτζετ αποτελούν οι εκλογές και το τελικό κόστος του ενημερωτικού προγράμματος που δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί. Στόχος είναι να στηθεί ένα εντυπωσιακό σκηνικό για την εκλογική βραδιά και η δημιουργία γραφικών με 3D animation.

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Νικόλας είναι αποφασισμένος-Έτσι παίρνει εκδίκηση!

Αυτή η νύχτα μένει: Τέλος το κρυφτό-Η Μαρίνα ομολογεί τη δολοφονία του Νώντα!

Έρωτας Φυγάς: Αυτός ο γάμος δε θα γίνει ποτέ-Στο φως τα ψέματα της Μαργέτας!