Ο Παράδεισος των κυριών μπορεί να καταστράφηκε ολοσχερώς στην πυρκαγιά που είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, όμως ο δεύτερος κύκλος θα φέρει νέες εξελίξεις στη σειρά.

Η σειρά του Alpha που σάρωσε την τηλεθέαση την προηγούμενη σεζόν, επιστρέφει δυναμικά από Σεπτέμβρη με νέους χαρακτήρες να εμφανίζονται.

Ο παράδεισος των κύριων: Ο Χριστόφορος επιστρέφει στο σπίτι

Ο Χριστόφορος δεν αντέχει να ζει με τις τύψεις καθώς πιστεύει ότι αυτός είναι υπαίτιος για τα δεινά στις ζωές των παιδιών του. Απελπισμένος φεύγει χωρίς να πει σε κανέναν που βρίσκεται.

Όπως θα δούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η αγωνία για την εξαφάνιση του δυναμώνει και ο φόβος ότι μπορεί να έχει βάλει ακόμα και τέλος στη ζωή του, τρομάζει τα παιδιά του.

Ο ίδιος έχει κυρίως τύψεις για το γεγονός ότι απέκρυψε από τον γιο του πως η μητέρα του ήταν η Βικτώρια αλλά και για την Αμαλία που δεν πρόλαβε να την προστατέψει από τον Πάρη.

Τέλος, η χαριστική βολή για τον ίδιο ήταν τα όσα έμαθε για την σύζυγο του, την Αντιγόνη που γνώριζε όλη την αλήθεια για τη σχέση του με την Βικτώρια.

https://youtu.be/mJo-xzdPOhE?t=5

Όλες οι ειδήσεις

Ασύλληπτο: Τόσα θα παίρνει ο Ντάνος την εβδομάδα για να μπει στο νέο Survivor!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Σίμος βάζει τέλος στα σχέδια του Ντίνου-Σε σοκ η Αμαλία

Η γη της ελιάς: Τέλος η εγκυμοσύνη της Μαρίνας – Της σκοτώνουν το μωρό