Η γη της ελιάς: Αυλαία έριξε ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς «Γη της Ελιάς» με ένα διπλό, συγκλονιστικό επεισόδιο.

Οι συντελεστές αποχαιρετήσαν τους τηλεθεατές και έδωσαν ραντεβού για το φθινόπωρο μιας και η αγαπημένη σειρά του MEGA έχει πάρει το «πράσινο φως» και για τρίτο κύκλο.

Η γη της ελιάς: Τέλος η εγκυμοσύνη της Μαρίνας – Της σκοτώνουν το μωρό

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η Μαρίνα. Η οικογένεια των Βρεττάκων αναμένεται να πληγεί από πολλά και διαφορετικά μέτωπα.

Δεν είναι λίγες οι συμφορές που θα τους βρούνε. Τουναντίον, αλλά περισσότερο από όλους τη Μαρίνα και τον Μάνο καθώς θα θρηνήσουν το μωρό τους, λίγο πριν εκείνο γεννηθεί!

Μετά τα όσα έγιναν στο σπίτι του Ισίδωρου στο φινάλε της β΄ σεζόν, η Μαρίνα κατέρρευσε με αποτέλεσμα να βάλει σε κίνδυνο τη ζώη τη δική της αλλά και του παιδιού της.

Γεμάτοι αγωνία μαζί με τον Μάνο, τρέχουν στον γιατρό που αμέσως την βάζει μέσα για εξετάσεις και υπέρηχο, όμως τα αποτελέσματα είναι σοκαριστικά.

Η καρδιά του μωρού δεν χτυπάει πια, ανακοινώνοντας στο ζευγάρι πως το παιδί τους δεν πρόκειται να γεννηθεί ποτέ καθώς απεβίωσε.

Η είδηση θα σοκάρει την Μαρίνα που δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί ενώ και ο Μάνος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, με το σοκ να είναι ισχυρό.

Πλέον, το πένθος είναι βαρύ για την οικογένεια των Βρεττάκων…

Όλες οι ειδήσεις

Ασύλληπτο: Τόσα θα παίρνει ο Ντάνος την εβδομάδα για να μπει στο νέο Survivor!

Καιρός για μπάνια στη θάλασσα λέει ο Καλλιάνος – Που θα έχουμε πρόσκαιρες βροχές

Σασμός: Τέλος πασίγνωστη πρωταγωνίστρια για να πάει στην ΕΡΤ;