Ο Αλέκος στη σειρά Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1, έχει στα χέρια του ισχυρά στοιχεία που ενοχοποιούν την Άννα, όπως και αποδείξεις ότι ο Δημήτρης, παρανόμως, έχει πρόσβαση στα στοιχεία της αστυνομίας. Και, φυσικά, δεν έχει σκοπό να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Ο Γεράσιμος προσπαθεί για μία ακόμη φορά να πλησιάσει τον Σπύρο, ο οποίος του δείχνει με κάθε ευκαιρία ότι είναι ανεπιθύμητος στο σπίτι. Του λέει ότι για τον ίδιον ο πατέρας του έχει πεθάνει ενώ φροντίζει να του θυμίσει όσα είχε κάνει στο παρελθόν. Ωστόσο εκείνος λέει ότι ήταν νέος,  έκανε λάθη και θέλει να επανορθώσει. Στη συνέχεια ο Γεράσιμος προσπαθεί να προσεγγίσει και τον Δημήτρη. Κι εκείνος όμως, όπως και ο πατέρας του, δεν δείχνει να βάζει νερό στο κρασί του. Αντίθετα, ο Θοδωρής έχει αρχίσει να δένεται μαζί του και να τον εμπιστεύεται. Σίγουρος ότι ο παππούς του μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από τον πατέρα του και τον αδελφό του, τον παρακαλεί να βρει το δολοφόνο του Άγγελου, γιατί δεν αντέχει να βλέπει τον Δημήτρη να υποφέρει. Στη φυλακή, η Άννα έχει αρχίσει να γράφει τις σκέψεις της.

«Σπάει» το κεφάλι της να θυμηθεί τι συνέβη εκείνο το βράδυ αλλά δεν τα καταφέρνει ούτε και η συνεδρία που κάνει με τον ψυχολόγο τη βοηθάει.

Ο Σπύρος, που έχει μάθει ότι ο Ανδρέας ενημερώνει κρυφά τον Δημήτρη για τα στοιχεία που, προκύπτουν από τις έρευνες, του ανακοινώνει ότι τον βγάζει από την υπόθεση της Άννας.

Όπως του εξηγεί, το κάνει για να προστατέψει το γιο του, αφού με αυτά που κάνει είναι σίγουρο ότι θα χάσει τη δουλειά του. Παράλληλα, ο Αλέκος πηγαίνει στον Σταύρο και του αποκαλύπτει όλα τα στοιχεία που έχει συλλέξει, εναντίον του Δημήτρη και της Άννας, κάνοντάς τον έξαλλο. Εκείνο, όμως, που τον βγάζει εκτός εαυτού είναι όταν πιάνει στο γραφείο του τον Δημήτρη να προσπαθεί να δει τα στοιχεία του φακέλου που του πήγε ο Σπύρος. Όπως εξηγεί στον πατέρα του, δεν μπορεί να τον καλύπτει άλλο κι είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει τους ανωτέρους τους. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι ο Δημήτρης έχει πάρει ηδη την απόφασή του.

Πηγαίνει στο γραφείο του, βγάζει μια κόλλα χαρτί και συντάσσει την παραίτησή του.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τραγικές ώρες για τον Κωνσταντίνο-Μένει παράλυτος;

Μουντιάλ 2022: Έχει το know how o Ζιρού – 12 τελικοί από το 2014 έως σήμερα!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Μαζί Μιράντα-Ντίνος αλλά στα κρυφά