Η Γεωργία, απελπισμένη που δεν βρίσκει το μωρό στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, πηγαίνει από το σπίτι του Μπουραντά και απαιτεί να αποσύρει τη μήνυση. Βλέποντας όμως ότι δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη, πηγαίνει στον «Παράδεισο» να παρακαλέσει τη Μιράντα να τη βοηθήσει και εκείνη υπό έναν όρο, θα χωρίσει με τον Πάρη. Την ίδια στιγμή και ο Μεμάς συμβουλεύει τον Πάρη που βρίσκεται στη φυλακή ότι πρέπει να ζητήσει διαζύγιο από τη Γεωργία. Μόνο έτσι θα ξαναδεί το παιδί της, του τονίζει και λίγο αργότερα, όταν η Γεωργία τον επισκέπτεται στο κελί, το κάνει. Στο μεταξύ, μετά και την παρέμβαση της Μιράντας ο Χριστόφορος δέχεται να αποσύρει τπ μήνυση και να επιστρέψει το παιδί στη Γεωργία, φτάνει να χωρίσει οριστικά με τον Πάρη. Εκείνη δέχεται. αλλά του ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω στην υπόθεση της πλαστογραφίας και επίσης δεν θα αφήσει ξανά να δουν το παιδί της. Ο Χριστόφορος τους ξαναλέει να τον αφήσούν να του αγοράσει τουλάχιστον ένα σπίτι, ενώ η Πιπίτσα του τονίζει ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα λεφτά τους ούτε και τα σπίτια τους. Αυτοί απλά θέλουν το παιδί.

Ο Χριστόφορος φεύγει και ο Μάρκος εκφράζει τον θαυμασμό του στην Πιπίτσα για όσα του είπε. Την επόμενη μέρα ο Χριστόφορος ενημερώνει την Πιπίτσα ότι αύριο θα τους πάνε το παιδί κάνοντάς τους όλους χαρούμενους.

Η Γεωργία ενημερώνει και την Ολγα που μεταφέρει τα νέα στον Πάρη, ο οποίος αποφυλακίζεται. Ενώ η οικογένεια της Γεωργίας γιορτάζει την επιστροφή του μωρού, ο Ρένος, επιστρέφει στο σπίτι του και αφού τον καλωσορίσουν, η Πιπίτσα και η Γεωργία προβληματίζονται για το πού θα μείνουν. Η Πιπίτσα προτείνει τα Καμίνια, ενώ η Γεωργία της δηλώνει ότι θα πάει να μείνει σπίτι τους.

Φυσικά. η Πιπίτσα της υπενθυμίζει ότι εκεί μένει και η Δωροθέα. Λίγο αργότερα, ο Στέφανος μαζί με την Πιπίτσα και τη Γεωργία πηγαίνουν στον «Παράδεισο» όπου η Γεωργία ζητάει τη δουλειά της πίσω.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 1/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

1 Μαΐου: Διεθνής Ημέρα Εργατών

Γιάννα Τερζή: Όσα εξομολογήθηκε για την περιπέτεια με τον καρκίνο- Πότε το έμαθε ο Πασχάλης Τερζής