Ο Δημοσθένης καταστρώνει ένα σχέδιο απόδρασης στη σειρά του ALPHA Ο Παράδεισος των Κυριών και εξηγεί στη Βικτώρια τι πρέπει να κανει και πότε θα είναι έτοιμη να φύγει. Η Βικτώρια ξέροντας ότι μπορεί να μην ξαναδεί ουσιαστικά τον γιο της, καλεί τον Σίμο στη φυλακή και με τον τρόπο της τον αποχαιρετά. Η μεγάλη μέρα της απόδρασης φτάνει, το σχέδιο πάει καλά και η Βικτώρια το σκάει από τη φυλακή με τη βοήθεια του Δημοσθένη αλλά και του Σπανού, χωρίς να την καταλάβει κανείς καθώς ήταν μεταμφιεσμένη με αυτά που της είχε προμηθεύσει νωρίτερα ο Δημοσθένης.

Λίγο αργότερα η Αμαλία φτάνει στη φυλακή θέλοντας να μιλήσει στη θεία της. Καθώς μπαίνει μέσα στο κρατητήριο για να μιλήσει στη Βικτώρια, ανακαλύπτει πως έχει αποδράσει. Εντρομη αρχίζει να φωνάζει στον φρουρό: «Τρέξτε! το έχει σκάσει, δεν είναι στο κελί της» κι εκείνος ειδοποιεί για το τι έχει συμβεί. Αμέσως ενημερώνονται ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης για την απόδραση της Βικτώριας και μένουν άναυδοι, ενώ ο Σωτήρης, έξαλλος φωνάζει μα πού είναι ο υπαστυνόμος Αθανασιάδης».

Στο μεταξύ, η Αμαλία βγαίνει από το αστυνομικό τμήμα ταραγμένη και ενημερώνει τον Ντίνο, που την περιμένει απέξω, για το τι έχει συμβεί. «Δεν θα το πιστέψεις. Η Βικτώρια το έσκασε», του λέει.

Τα νέα φτάνουν και στον Χριστόφορο, οποίος υποπτεύεται ότι δεν το έκανε μόνη της. « Κάποιος τη βοήθησε να αποδράσει», λέει και κοιτάζει τον Σίμο, ο οποίος αμύνεται λέγοντας ότι δεν έχει ιδέα!

Την ίδια ώρα, ο Σωτήρης γίνεται έξαλλος, όταν ο Δημοσθένης παριστάνει τον ανήξερο για την απόδραση της Βικτώριας και μάλιστα τον κατηγορεί!

Η απόδραση της Καρτεζίνη γίνεται πρώτη είδηση στις εφημερίδες. Μάλιστα το διαβάζει η Δάφνη και ενημερώνει του πάντες στο καφενείο, ενώ και στο σπίτι των Βασιλείου. Τρώγοντας πρωινό, βλέπουν στην εφημερίδα τα νέα για τη Βικτώρια και το κλίμα γίνεται πιο βαρύ. Κι ενώ έχει αρχίσει ένα ανθρωποκυνηγητό για να την εντοπίσουν. Ο Μπουραντάς έξαλλος κατηγορεί ευθέως τον Δημοσθένη αλλά ο Σωτήρης που έχει κάποιο σχέδιο, κόβει τον Χριστόφορο: «Σας παρακαλώ, κύριε Μπουραντά, δεν σας επιτρέπω να κατηγορείτε τον υπαστυνόμο», του λέει.

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης βρίσκει μια δικαιολογία για να φύγει και ο Σωτήρης έχει την ευκαιρία που ζητούσε. Ετσι, αμέσως μόλις φεύγει ο Δημοσθένης, παίρνει τον Μηλιώνη και τον παρακολουθούν, ώσπου τον βλέπουν να παίρνει ένα τηλέφωνο. Ο Δημοσθένης μιλάει με τη Βικτώρια, η οποία έχει κάνει σκούρα καστανά μαλλιά και της λέει όσα έχουν συμβεί: «Χρειάζεσαι κάτι να σου φέρω;», τη ρωτάει κι εκείνη του ζητάει: «Ναι, Θέλω να μου φέρεις ρούχο να αλλάξω».

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 2/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το μεγάλο έπαθλο

Ο Κλοπ επιστρέφει στη Ντόρτμουντ;

Maestro: Τα γυρίσματα στους Παξούς συνεχίζονται