Η ατάκα της Νατάσας Εξηνταβελώνη που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών και αφορά στον έρωτα, είναι πράγματι επική!

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! τόσο για τον έρωτα όσο και για το κίνημα του #metoo για το οποίο ανέφερε ότι εξαρχής προσπαθεί να μη μιλάει τόσο, όχι γιατί φοβάται να μην εκτεθεί, αλλά για να ακουστεί εκείνος που πραγματικά πρέπει να ακουστεί εκείνη τη στιγμή. Ζούμε σε μια κοινωνία, όπως λέει, όπου αποτελεί γνώρισμα της ανθρώπινης φύσης η κατάχρηση εξουσίας και το να φερόμαστε αντικανονικά. Αυτά όλα τα έχει βιώσει, όχι σε πρώτο πρόσωπο, αλλά της είναι γνώριμα, δεν πέφτει από τα σύννεφα.
Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έμεινε μόνη από τα 16 της, φυσικά με την επίβλεψη των γονιών της. Είναι μοναχοπαίδι και είχε μια τάση από παιδί να ζει ανεξάρτητη και να είναι αυτόνομη. Οι γονείς της ήταν σύμφωνοι με αυτό, καθώς ήταν κάτι που το είχε κερδίσει.

Ποια όμως είναι η γνώμη της για τον έρωτα; Όπως χαρακτηριστικά λέει, ο έρωτας είναι σαν το χαστούκι γιατί πάντα σε ξεβολεύει είτε έχει θετική είτε αρνητική έκβαση. Σε κάθε περίπτωση έχει αυτή τη λειτουργία να σε ξυπνήσει! Γι αυτό και τα περισσότερα έργα μιλούν για τον έρωτα. Σε κάθε ταινία, αναφέρει η Νατάσα Εξηνταβελώνη, είναι η σκηνή που περιμένεις να δεις. Γι αυτό και η ίδια βιώνει τον έρωτα σαν μία γλυκιά και αθώα κατάσταση.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε απόσπασμα από το επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ1: Με αυτά τα πρόσωπα θα υποδεχθεί το 2023

Σενάριο για αποχώρηση-έκπληξη στον ΠΑΟΚ!

Τρία Μίλια: Νεκρός ο Μάρκος-Αυτός τον σκοτώνει!