Όπως θα δούμε προσεχώς στη συνέχεια της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» του ALPHA TV, Ειρήνη και Γιάννης θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο φινάλε της σειράς.

Το δυνατό project του καναλιού αποτελεί ένα από τα πιο… ισχυρά χαρτιά της φετινής σεζόν στην prime time ζώνη, ενώ όσα περιμένουμε στη συνέχεια μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την αγωνία!

Ο παράδεισος των κυριών: Αυτό θα είναι το μέλλον και το τέλος Ειρήνης – Γιάννη

Στα επόμενα επεισόδια της καθηλωτικής σειράς του ALPHA, η Ειρήνη και ο Γιάννης αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων που έρχονται.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα δήλωσε στο περιοδικό TV24, η ηθοποιός της σειράς, Ερμίνα Γεράρδη, η Ειρήνη επέστρεψε γιατί είχε αφήσει αρκετές ανοιχτές υποθέσεις πίσω της.

Σχετικά με το μέλλον της με τον Γιάννη, ο άνδρας νιώθει πληγωμένος από εκείνην καθώς πιστεύει πως έχει απορριφθεί από την Ειρήνη γιατί δεν μοιράστηκε τις πιο επώδυνες στιγμές της ζωής της μαζί του. Τις πιο σημαντικές.

Νιώθει πως η εμπιστοσύνη του έχει πλέον κλονιστεί καθώς η Ειρήνη του έκρυψε εσκεμμένα σημαντικά πράγματα από εκείνο όπως ότι έχει ακόμη ένα παιδί ενώ απέφυγε να μοιραστεί τον πόνο και την ταλαιπωρία της.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς του ALPHA που θα προβληθεί τη Δευτέρα στις 20:00:

Όλες οι ειδήσεις

Τέλος από τον Σασμό, πάνε στο MEGA πασίγνωστοι πρωταγωνιστές

Ψυχοκόρες: Αυτό θα είναι το τέλος του Ιάκωβου

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Οι απειλές της Ευγενίας ξυπνούν τα δολοφονικά ένστικτα του Ιπποκράτη