Ο Κώστας Τσουρός «πυροβολεί» το Νίκο Μουτσινά – Τι έχει συμβεί- Ο Νίκος Μουτσινάς τον τελευταίο καιρό δε μοιάζει να περνά και τις καλύτερες επαγγελματικές του στιγμές. Αν και τα όσα γράφονται κανείς δεν είναι σε θέση να τα επιβεβαιώσει, κυκλοφορεί στην… ατμόσφαιρα ένα feeling, ότι ο Νίκος δύσκολα θα παραμείνει στον ΣΚΑΪ ή αλλιώς την «καναλάρα» αφού ο πίνακας τηλεθέασης δε φέρνει εδώ και καιρό τα αναμενόμενα ποσοστά.

Και βέβαια ο παρουσιαστής είναι ένας εύκολος «στόχος» ειδικά τώρα που δεν μπορεί να αντιδράσει κάπως αφού σέβεται το συμβόλαιό του και το γεγονός ότι ακόμα είναι σε ισχύ. Μάλλον έτσι θα σκέφτηκε ο δημοσιογράφος του Mega Καλημέρα, Κώστας Τσουρός, που φρόντισε να τον… αποτελειώσει.

Στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έγινε συζήτηση γύρω από το πώς σχολίασε ο Νίκος τα περιστατικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη με Πάτρα να λέει: «Συγγνώμη ο Νίκος δεν έλεγε ότι με όλα αυτά που ζούμε καθημερινά δεν έχει θέματα να παίξει στην εκπομπή του; Αυτό θα έπρεπε να του αρέσει, είναι βούτυρο στο ψωμί του» για να απαντήσει και η Ελεονώρα Μελέτη «Το θέμα νομίζω του άρεσε. Το twitter θεωρεί παλιό. Και για την Κατερίνα Καινούργιου δεν είπε ότι κάνει παλιά τηλεόραση;»

Και τότε ήρθε η απάντηση του Κώστα Τσουρού: «Μα όλα για τον Νίκο παλιά είναι. Παλιά τηλεόραση η Κατερίνα Καινούργιου, παλιό το θέμα Σπυροπούλου-Πετρογιάννη… Δηλαδή αν θέλουμε να μάθουμε νέα και καινούργια τηλεόραση πρέπει να βλέπουμε τον Νίκο; Δεν έχω καταλάβει».

Πόσο δεοντολογικό είναι τελικά όσο κάποιος είναι στα πάνω του να τον έχουμε… θεό και όταν απλά είναι μία άβολη στιγμή, να τον πατάμε; Γιατί όλοι οι συνάδελφοί του οφείλουν να θυμούνται τα νούμερα που έκανε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ και τις καλλιτεχνάρες που έκαναν «κρα» για να πάνε στην εκπομπή του.

Άρα ο Τσουρός, που δεν είναι και η πρώτη φίρμα στην πιάτσα, να φροντίζει να μην αποτελειώνει τα άλογα όταν γεράσουν γιατί είναι μαθηματικά σίγουρο ότι όλοι θα περάσουν από αυτό το στάδιο και πάντα θα υπάρχει κάποιος άλλος που θα τους… αποτελειώνει.

Οι δηλώσεις για τον Νίκο Μουτσινά