Όπως πολύ σωστά έλεγε προ ετών η διαφήμιση καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, έτσι και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλά θα κάνει να… αναμοχλεύσει τη μνήμη του και πριν «δικάσει» τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να θυμηθεί το δικό του τηλεοπτικό παρελθόν. Τι εννοούμε με αυτό;

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός του Sfera 102,2 μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στα όσα είπε από το ραδιόφωνο για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την επιλογή του να παρουσιάσει το ριάλιτι Η Φάρμα στο Star.

Είπε λοιπόν ο συμπαθέστατος παρουσιαστής ότι δεν έχει συναντηθεί ποτέ με τον αγαπημένο μάγειρα και παρουσιαστή του MasterChef αλλά όπως αυτός δεν θα ήθελε να κάνει εκπομπή και να μαγειρεύει, έτσι δεν θα έπρεπε να ασχοληθεί με την παρουσίαση του εν λόγω ριάλιτι ο κ. Κουτσόπουλος.

Ξεχνάς αγαπημένε Γρηγόρη, και μάλιστα γρήγορα! Βεβαίως και έχεις παρουσιάσει εκπομπή με μαγειρική και έχεις δοκιμαστεί σε αυτό!

Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου λεγόταν η εν λόγω εκπομπή, που είχε προβληθεί το 2016 από τον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον φίλτατο Γρηγόρη!

Ο μέχρι τότε οικοδεσπότης, Γρηγόρης Αρναούτογλου, πήρε τη θέση του σεφ Έκτορα Μποτρίνι και έγινε ο γευσιγνώστης του τηλεπαιχνιδιού, αποφασίζοντας ποιο πιάτο είναι καλύτερο.

Προφανώς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν θα αρμέξει αγελάδες ούτε θα φυτέψει σε μποστάνια…

 

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δείτε το απόσπασμα