Ένα από τα σίριαλ που ξεχώρισαν τη σεζόν 2023-2024 ήταν η δραματική σειρά του ALPHA «Ο Γιατρός». Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, στον ρόλο του Ανδρέα Βρεττού, έδωσε την πιο συγκινητική ερμηνεία της ζωής του καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό. Στα 16 επεισόδια του πρώτου κύκλου, παρακολουθήσαμε τη ζωή του γιατρού, ο οποίος ύστερα από έναν πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι από τον πατέρα ενός ασθενή της κλινικής «έχασε» τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του.

Ο ίδιος έπρεπε να διαχειριστεί την απώλεια της μνήμης του αλλά και τα νέα δεδομένα της καθημερινότητάς του προσπαθώντας παράλληλα να ενώσει τα κομμάτια της ζωής του, να επουλώσει τα τραύματά του και να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Η διαδρομή αυτή δεν ήταν επώδυνη για τον Ανδρέα. Όμως ήταν συναρπαστική για όσους την παρακολούθησαν. Μετά, λοιπόν, την επιτυχία που σημείωσε το σίριαλ, δόθηκε από τους ιθύνοντες του σταθμού το πράσινο φως για έναν ακόμη κύκλο επεισοδίων. Σύμφωνα με πληροφορίες του MyTv η δεύτερη σεζόν, που θα κάνει πρεμιέρα με το νέο πρόγραμμα του ALPHA, αναμένεται με τις ιστορίες που θα εξελιχθούν να συνεπάρει τους τηλεθεατές. Πέρα όμως από το βασικό καστ, στο οποίο παραμένουν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βασιλική Τρουφάκου, ο Θάνος Λέκκας, η Τζωρτζίνα Λιώση, ο Αλέξανδρος Κωχ, ο Παναγιώτης Εξαρχέας, ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ, η Ευθυμία Κάντζα και ο Βαγγέλης Παπαδάκης, θα προστεθούν και νέα πρόσωπα, που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή των πρωταγωνιστών. Οι ηθοποιοί που ήρθαν σε συμφωνία με την παραγωγή της σειράς είναι η Μαριάννα Κιμούλη, ο Πέτρος Λαγούτης, η Θάλεια Ματίκα, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ο Αλέκος Συσσοβίτης, ο Ιωάννης Παπαζήσης, η Έλενα Μεγγρέλη και η Ηλέκτρα Μπαρούτα.

 

Ο Γιατρός: Δείτε τρέιλερ