Ο Φοίβος Δεληβοριάς φέρνει «Νούμερα» στην ΕΡΤ! Με ταχείς ρυθμούς και με δυνατές υπογραφές από τον χώρο της μυθοπλασίας προχωρά η στελέχωση της νέας πρωτότυπης σειράς με τον Φοίβο Δεληβοριά, που προορίζεται για την ΕΡΤ. Στο τιμόνι της μουσικής κωμωδίας με τίτλο «Τα νούμερα» θα πάρει θέση πολύ γνωστός σκηνοθέτης με σημαντική πορεία στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.

Τη σκηνοθεσία της σειράς θα αναλάβει ο Γρηγόρης Καραντινάκης, με πιο πρόσφατο δείγμα δουλειάς του την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», καθώς και τη σειρά του Mega «Σκοτεινή θάλασσα». Το κάστινγκ βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ η σειρά αναμένεται να «περάσει» από το Δ.Σ. της ΕΡΤ για έγκριση σε προσεχή συνεδρίαση.

Η ομάδα της σειράς «Τα νούμερα» περιλαμβάνει τέσσερις σεναριογράφους ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Φ. Δεληβοριάς. Ο γνωστός τραγουδοποιός θα κρατά έναν από τους κεντρικούς ρόλους ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα υποδύεται τον εαυτό του, αλλά έναν ήρωα μυθοπλασίας που θα έχει αρκετά κοινό στοιχειά με τον ίδιο. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα λάβουν μέρος στη σειρά, επικρατέστερος είναι ο Θανάσης Αλευράς. Πρόκειται για έναν εκ των βασικών συνεργατών στην «Ταράτσα του Φοίβου». Επίσης, ρόλο θα έχουν και stand-up κωμικοί. Σε κάθε επεισόδιο της σειράς «Τα νούμερα» θα κάνει γκεστ εμφάνισή ένας διαφορετικός καλλιτέχνης ο οποίος θα παίζει έναν ρόλο και θα τραγουδάει.

Φοίβος Δεληβοριάς- ΕΡΤ: Ποιο το κόνσεπτ

Το κόνσεπτ έχει κάποια κοινά στοιχείο με τη γαλλική σειρά «Call my agent» («Πάρε τω μάνατζέρ μου»), που παίζεται στο Netflix.  Το όλο κόνσεπτ είναι με επίκεντρο ένα πρακτορείο ταλέντων, παρελαύνουν τα μεγαλύτερα ονόματα ως «πελάτες» με διάφορα προβλήματα προς επίλυση. Οι συζητήσεις με την ΕΡΤ βρίσκονται στην τελική ευθεία για να δοθεί το «πράσινο φως» και να εγκριθεί η ανάθεση της παραγωγής την οποία έχει αναλάβει η εταιρεία Αργοναύτες. Τα «Νούμερα» προορίζονται για το νέο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης που θα βγει στον αέρα το φθινόπωρο του 2022.