Αμείλικτα είναι τα νούμερα τηλεθέασης, και είναι γεγονός ότι οι παρουσιαστές, ως οφείλουν άλλωστε αφού γι αυτό και πληρώνονται, κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να τα ανεβάσουν.

Άλλες χρονιές τα καταφέρνει ο τάδε καλά και άλλες ο δείνα. Επίσης κάποιοι απομακρύνουν τους… παρτενέρ τους προκειμένου να δημιουργήσουν καταστάσεις έτσι ώστε να προσεγγίσουν το φιλοθεάμων κοινό. Και φυσικά άλλο που δε θέλει ο τηλεθεατής από το να απολαμβάνει από τον καναπέ του τον χαμούλη!

Σήμερα, Δευτέρα γαρ, οι παρουσιάστριες των τηλεοπτικών σταθμών έπρεπε να κάνουν το κομμάτι τους! Για παράδειγμα η Φαίη Σκορδά! Μπήκε στο αμάξι που δίνει η εκπομπή και δεν μπορούσε να βγει! Φωνή και κακό ούρλιαζε η παρουσιάστρια γιατί έχει… κλειστοφοβία και έτρεχαν οι συνεργάτες να την ξεκλειδώσουν!

Μέχρι να συνέλθει ήρθε και πέρασε η ώρα! 

Από την άλλη η Κατερίνα Καινούργιου τσαντίζεται με τους ψευτοποιοτικούς! «Να πω κάτι που κρατιέμαι μέρες; Δεν μπορώ με τους ψευτοκουλτουριάρηδες και ψευτοποιοτικούς που βγαίνουν σε πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές και κατακεραυνώνουν ξαφνικά κάποια projects που φαίνονται κίτρινα για το επίπεδό τους. Και οι ίδιοι… στο ίδιο τους το κανάλι παρουσιάζουν τα πιο τρας προϊόντα στην ελληνική τηλεόραση. Εγώ με αυτούς που έχουν γίνει κριτές των πάντων και καλά οι ποιοτικοί που δεν μπορούν το κίτρινο… Επειδή όμως ο τηλεθεατής είναι πολύ έξυπνος και δεν τον ενδιαφέρουν τα μπλε, τα κίτρινα και τα ροζ αλλά η αλήθεια του κάθε ανθρώπου επιβραβεύει είτε με τα νούμερα τηλεθέασης είτε με άλλους τρόπους». «Δεν μπορώ όταν ξαφνικά πέφτουν όλοι να φάνε κάποιους συγκεκριμένους και δεν κοιτάμε τη δική μας την καμπούρα. Αυτό δεν μπορώ και αν έχω κάνει κάτι λάθος ζητώ συγγνώμη». Μη ζητάς! Έχεις δίκιο!

Δείτε τα βίντεο από τα… νούμερα τηλεθέασης!

Όλες οι ειδήσεις

Survivor: Αυτό έταξε ο Ατζούν στο Ντάνο για να ξαναμπεί στο παιχνίδι

«Σφαλιάρα» για τον Ερντογάν: Όσοι Τούρκοι έρχονται στην Ελλάδα δεν συμφωνούν με όσα κάνει

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να καταστρέψει τις σειρές μυθοπλασίας στην ΕΡΤ – Το παρασκήνιο