Όλα από την αρχή εξετάζονται στον ΣΚΑΪ για το πρόγραμμα της νέας σεζόν, καθώς προκύπτουν ανατροπές στον σχεδιασμό, με ενδεχόμενες ηχηρές αποχωρήσεις αλλά και εισόδους.

Θα μείνει τελικά στο Φάληρο ο Νίκος Μουτσινάς; Μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση του ΣΚΑΪ και τον παρουσιαστή, πληροφορίες της εφημερίδας RealNews αναφέρουν ότι δεν διαφαίνεται φως, αλλά και αδιέξοδο στο τέλος του τούνελ.

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει ξεκαθαρίσει από τις αρχές της σεζόν -ακόμα και από τον αέρα της εκπομπής του- ότι δεν θα συνεχίσει σε καθημερινή μετάδοση, συζητώντας μόνο το ενδεχόμενο να αναλάβει εκπομπή για δύο φορές την εβδομάδα.

Από την πλευρά του, ο ΣΚΑΪ δεν επιθυμεί να κρατήσει μια εκπομπή παρόμοια με το «Καλό Μεσημεράκι» σε βραδινή ή απογευματινή ζώνη και μάλιστα μόνο για λίγες ημέρες, καθώς αυτό θα έκανε άνω-κάτω το slot, αλλά επιμένει σε καθημερινή μετάδοση πέντε φορές την εβδομάδα.

Έτσι, το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές φαντάζει αρκετά πιθανό. Αμφότερες, παράλληλα, συζητούν και άλλα ενδεχόμενα συνεργασίας.

Πρόταση για συνεργασία φέρεται να έχει κάνει στο Νίκο Μουτσινά το Star. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, το οποίο βρίσκεται σε φάση επαναπροσδιορισμού ενόψει της νέας σεζόν, πρότεινε στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ να αναλάβει εκπομπή με στοιχεία stand-up και χιουμοριστική προσέγγιση της επικαιρότητας για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, δηλαδή δύο φορές την εβδομάδα.

Η ζώνη που εξετάζεται είναι πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Όλες οι ειδήσεις

Το βραχιόλι της φωτιάς: Όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

MasterChef: Χαμός στο παιχνίδι – Του έδωσαν να φάει ωμό ψάρι

Survivor All Star trailer 12/3: Χαμός με Μάριο, Μαρτίκα και Ελευθερία – «Ρε δε βλέπετε ότι μας δουλεύει;»