Μία άσχημη στιγμή για τους επίδοξους Σεφ τους MasterChef παρακολουθήσαμε χτες το βράδυ καθώς στην ομαδική δοκιμασία ένα πιάτο με ωμό ψάρι έφτασε μπροστά από τον κριτή Πάνο Ιωαννίδη.

Οι μαγειρικές μονομαχίες συνεχίζονται στο παιχνίδι του Star με την χτεσινή ομαδική δοκιμασία να φέρνει στα όρια τους κάποιους παίκτες και να έχουμε νέες εντάσεις. Οι κόκκινοι και οι μπλε διαγωνίστηκαν χτες με αρχηγούς τη Μαρία Μπέη και τον Μότο Μότο αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν τους κριτές όμως ένα άσχημο αποτέλεσμα της κόκκινης ομάδας επισκίασε τα πάντα.

Όταν ήρθε η ώρα της δοκιμής των πιάτων από τους τρεις κριτές ο Πάνος Ιωννίδης ρώτησε θορυβημένος τους δύο συναδέλφους του αν το δικό τους ψάρι είναι εντάξει. Ο κριτής δοκίμασε να φάει από το πιάτο της κόκκινης ομάδας όμως αναγκάστηκε να φτύσει το περιεχόμενό του καθώς το δικό του ψάρι ήταν τελείως ωμό.

Ο κριτής έβαλε το ψάρι σε ένα πιάτο και με προτροπή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου το πιάτο επιστράφηκε στον πάγκο των κόκκινων.

Ο Νίκος δέχτηκε τα παράπονα για το ωμό ψάρι δηλώνοντας στη συνέχεια στην κάμερα ότι ξενέρωσε πολύ από το σκηνικό.

Δείτε το στιγμιότυπο με το ωμό ψάρι στο MasterChef:

Όλες οι ειδήσεις

Masterchef: Με καλεσμένο τον Γιώργο Μπαμπινιώτη συνεχίζεται ο διαγωνισμός μαγειρικής

Survivor All Star: Γι’ αυτό δεν με ξαναέβαλαν στο παιχνίδι – Ράπισμα από Σοϊλέδη

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Θοδώρα προσπαθεί να «ψαρέψει» την Ευδοκία για να μάθει το παρελθόν του Λευτέρη